INSIDER

Elfogták a magyar drogbárót – videó

Hosszas előkészületek után, összehangolt akcióban derítették fel a hatóságok a drogbizniszt. Videón, ahogy a Terrorelhárítási Központ akcióba lendül.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A kábítószerek piacán kokainra szakosodott szereplőket, az eladót, az őt segítő feleséget, a futárt és a piramis csúcsán lévő két szállítót hosszas előkészületet követően, összehangolt akció során fogták el a rendőrök. A Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársainak a felderítésben Pest megyei rendőrök, az elfogásban a TEK speciális egységei segítettek. – írja a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 39 éves T. Péter a 31 éves N. Norberten keresztül árulta a kokaint. Norbert biciklis futárként szállította az anyagot a vásárlókhoz, házhoz ment. T. Péter felesége is aktívan részt vett a bizniszben, ő darálta, előkészítette és csomagolta az eladásra kínált árut.

Ez még nem minden, a nyomozók arra is rájöttek, hogy honnan származik a kábítószer. A szálak egészen a 65 éves B. Zsolthoz vezettek, aki nem csak T. Péteren keresztül árult, hanem több embert is ellátott kokainnal. A hierarchia csúcsán pedig C. Zsolt helyezkedett el, akitől nagy tételben vásárolta a kábítószert a 65 éves férfi.

A csoport tagjainak elfogását szeptember 29-ére időzítették a nyomozók. T. Pétert délután egy irodaházból kifelé jövet kapták el. N. Norbertet otthon lepték meg a nyomozók, amikor hazaérkezett, már vártak rá. A 31 éves férfi a házkutatás során egy félpár zoknit húzott elő, amibe húsz, egyenként egy grammnyi anyagot tartalmazó zacskót rejtett. A helyszíni vizsgálatok igazolták, hogy ez az anyag kokain.

T. Péter 37 éves feleségét egy szintén III. kerületi mélygarázsból állították elő. Lakásuk kamrájában 44,47 gramm kokain mellett kábítószerrel szennyezett darálót, plasztik kártyákat, precíziós mérleget és üres simítózáras tasakokat találtak és foglaltak le.

Az erőszakos múltú C. Zsolt elfogására a TEK műveleti egységét kérték fel.

A csoport utolsóként elfogott, 65 éves tagjához délután öt óra előtt néhány perccel csöngettek be. B. Zsolt lakásában 127,3 gramm kokaint és a kereskedést alátámasztó eszközöket, mérleget és tasakokat találtak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?