INSIDER

Egyelőre nem tudni meddig fog még tartani a felújítás miatti káosz a Blahán

Egyre nagyobb a káosz a Blahán, a munkások csak ímmel-ámmal dolgoznak, ráadásul lesokkolta a budapesti autósokat az a hajmeresztő látványt nyújtó betonozó géplánc is, amely gyakorlatilag az összes sáv fölött átnyúlva a magasban dolgozott, miközben a forgalmat nem állították le.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Munkatársainkat szétdobált szerszámok és építőanyagok, rendetlenség és a por látványa fogadta. A munkások látszólag nem dolgoztak, csak bámészkodtak, trécseltek, ezért állt a munka a téren. Fotósunk lencsevégre akarta őket kapni, ám amikor ezt észrevették, hihetetlen sebességgel szétrebbentek, fogták az ásót, beültek a munkagépbe és mintha misem történt volna, gőzerővel dolgozni kezdtek, ezt ráadásul többször is eljátszották. Ha ilyen a hozzáállásuk, nem tudni meddig fog még tartani a felújítás miatti káosz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ráadásul a Metropol számításai szerint, még iskolakezdés előtt is átlag 40 percet kellett rászámolni a dugókkal tarkított közlekedésre, szeptember óta pedig csak rosszabb lett a helyzet. A Blaha, mint csomópont ráadásul különösen is idegtépő az autósok számára, hiszen a forgalmat sem irányítják, miközben betontömbök vannak a Rákóczi és a körút kereszteződésében.

„Veszélyesnek tűnik” – megijedtek a budapestiek
Olvasóink aggódtak a technikai megoldás miatt, féltek, hogy leszakad a betonozó géplánc munka közben. Aggodalomra nincsen ok, a Metropol szakértője szerint ezt a munkagépet arra találták ki, hogy zavartalanul lehessen közlekedni alatta.
Zoltán: Lassan megy az építkezés, ami elég nagy problémát jelent. Szerencsére ritkán járok autóval ezen a környéken, de ez így veszélyesnek tűnik.
Zozo mama: Ha onnan leesik valami, akkor az az autókra zuhan. És akkor kész. Én egészen biztosan kerülök emiatt. Folyamatosan hallom, hogy mindenkit idegesít már az itteni helyzet.
Gábor: Apukám mérnök így az ilyen látványhoz hozzászoktam, de ilyen megoldást, így azért még én sem láttam eddig. Mondjuk a Blahát, ha tehetem elkerülöm a felújítás óta.
Geri ezt is elintézte.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?