INSIDER

Egy részeg férfi összevert egy nőt a Dagály strandon – videó

Három embert is megvert egy agresszív férfi a budapesti Dagály strandon. Elképesztő ok miatt robbant ki a küzdelem a strandolók között.
  • Szerző: Ripost

Pont egy éve a XIII. kerületi strandon egy férfi részegen ugrált be a medence széléről a vízbe, a többi strandoló közé. Az ugrálást akkor sem hagyta abba, amikor az úszómester rászólt.

Pont egy újabb ugrásra készült, a medence szélén állt, amikor egy, a barátnőjével ott fürdőző férfi is rászólt, hogy fejezze be. A férfi ezt nehezményezte, indulatos lett és kiabálni kezdett, miközben ütött és rúgott vitapartnere felé.

Három embert is megvert egy férfi a budapesti Dagály strandon
Fotó: Ügyészség

Amikor meglátta, hogy a férfi, akire korábban rátámadt, az úszómesterrel és a biztonsági őrrel tér vissza, kiabálni kezdett, majd indulatosan ismét megpróbálta többször megütni őt, a férfinak azonban sikerült kitérnie az ütések elől.

Ekkor a megtámadott férfi barátnője a támadó elé lépett, hogy ne bántsa a párját, mire a nőt is megtámadta, kétszer ököllel arcon is ütötte. A nőnek több zúzódás lett az orrán – írja az Ügyészség.

Ezt látva, az először megtámadott férfi testvére is közbelépett. A szóváltás után dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során az agresszív férfi ököllel, olyan erővel ütötte meg ellenfelét, hogy annak az orra és arccsontja is eltört.

Az egészről videó is készült. Ezen nemcsak a verekedés, hanem az is jól látszik, hogy több tucat ember megdöbbenve nézi az eseményeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?