INSIDER

Durván félresikerült a plasztikai műtét: eltorzult arccal ébredt

Barbara nem volt elégedett az arcával, arra vágyott, hogy gyönyörû legyen, ezért kés alá feküdt... A mûtét előtt rossz érzés fogta el, de nem foglalkozott vele. Talán kellett volna...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A lány élete akkor ment egy csapásra tönkre, amikor plasztikai műtétnek vetette alá magát: tökéletes külső helyett deformálódott arccal ébredt.

Szerettem volna szebb lenni, olyan babás arcot akartam, mint egy Barbie-é – kezdte Barbara.

Mielőtt befeküdtem a kórházba, rossz érzés fogott el, hogy mégsem kellene megcsináltatnom a műtétet, de az orvosom megnyugtatott: azt mondta, hogy minden rendben lesz, nem kell aggódnom – mesélte Barbara a Blikknek, akinek rossz előérzete bejött: a műtét után ugyanis szinte rá sem lehetett ismerni, olyannyira eltorzult az arca.

Bár az orvos azt mondta, jól sikerült a műtét, éreztem, hogy valami nincs rendben: nem kaptam levegőt, a szájfelvarrásom öltése leszakadt, az állam felemás lett, az arcom úgy nézett ki, mintha elütött volna egy autó – sorolta Barbara, aki akkor még nem sejtette, hogy ez csak a kezdet.

Kiderült ugyanis, hogy súlyos károsodást szenvedett: a csontja deformálódott, az orra tönkrement, a haja egy része kihullott, a nyirokcsomói felduzzadtak, többhetes antibiotikum-kúrát kellett tartania, szteroidokat szed, emellett az arcizma is sérült. Azt állítja, hiába kereste az orvost, ő nem áll vele szóba. A lánynál, aki blogján is beszámolt kanosszajárásáról, egy nő is bejelentkezett, akik ugyanennél a doktornál pórul jártak.

Barbarára most több, sokmilliós korrekciós műtét vár.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?