INSIDER

Durva mi történt szilveszter éjszaka a 3. kerületben – videó

Tűzijáték és szén-monoxid miatt is riasztották a tűzoltókat szilveszter éjjel.
  • Szerző: Ripost

Karácsonyfán meggyújtott csillagszóró miatt gyulladt ki egy társasházi lakás Budapesten a III. Kerületben. A tűzoltók a lángokat megfékezték, de a lakás lakhatatlanná vált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megtudtuk : a lakásban lakó család, három ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

 

Az év utolsó napján 125 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez

 

29 tűzesetnél és 58 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak. A szigorítások miatt sokkal kevesebb tüzet okoztak a tűzijátékok, összesen kilenc ilyen volt: vidéken családi házak teteje, budapesten pedig társasházak erkélye égett.

Szegeden egy szeméttároló égett, amit tűzijátékok gyújtottak meg. Mátészalkán egy felújítás alatt álló étteremben okozott tüzet egy tűzijáték. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, és két gázpalackot hoztak ki az étteremből.

Társasház erkélyén volt tűz egy tűzijáték miatt Budapesten a VIII. Kerületben. Szintén Budapesten a III. kerületben tűzijátékos dobozok izzottak egy iskola udvarán. A VI. kerületben egy társasház hatodik emeleti erkélyén égett egy beépített napellenző.

Tűzijáték okozta azt a tüzet is, amelyben egy ponyvaszerkezetű garázs égett Felsőzsolcán. Tiszaalpáron egy családi ház teteje égett egy eltévedt pirotechnikai termék miatt.

Egy családi ház teteje égett Dunaharasztiban. A tűzijáték okozta tűz a szomszéd telken álló járműben, illetve a két ház közötti kerítésben is kárt tett. Gerdén nyolcvan négyzetméteren égett egy családi ház teteje. A tűzoltók megbontották a födémet és eloltották a tűzijáték miatt keletkezett lángokat.

 

És ezeket olvastad már?