INSIDER

Durva fotók a hajnali budapesti tűzről, kiderült, nem is autókat gyújtottak fel

Míg az első hírek szerint két autó gyulladt ki egy budai lakótelepen, a lángok miatt pedig 50 embert kellett kitelepíteni, az új infók szerint más áll a háttérben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Ma éjjel, felelőtlen (feltehetően ittas egyének) felgyújtották a Miklós utca 11. előtt álló szelektív kukákat. A kukák tele voltak, az ürítésükre vártak. A kikészített kukák felgyújtása következtében sajnos két autó is kiégett!

Feltehetően részegek gyújtották fe a kukát, abból lett a baj (Fotó: Szabó Gábor / III. kerület/Óbuda Facebook csoport)

A kiégett járművek tulajdonosait a rendőrségnek még nem sikerült megtalálnia, így lehet, innen tudják meg. Aki tud valamit, segítse a nyomozók munkáját!” – olvasható a III. kerület/Óbuda Facebook- csoportban.

Több autó is megégett (Fotó: Szabó Gábor / III. kerület/Óbuda Facebook csoport)

Mint arról a az elsők között hírt adott: gigantikus lánggal égett két autó szerda hajnalban Budapest III. kerületében, a Miklós utcában, a tűz miatt egy épületből ki kellett menekíteni 50 lakót – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Csúnya látványt nyújt a tűz okozat kár (Fotó: Szabó Gábor / III. kerület/Óbuda Facebook-csoport). Úgy tűnik, már megint felelőtlen emberek sodortak veszélybe törvénytisztelőket.

Több kocsival érkeztek a tűzoltók (Fotó: Szabó Gábor / III. kerület/Óbuda Facebook-csoport)

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?