Létrehozva: 2021.09.13.

Dunakeszi családirtás: megszólalt a meggyilkolt nő párja, teljesen összeomlott a helyszínen

Hétfő délelőtt megérkezett a dunakeszi családirtás helyszínére a meggyilkolt kisfiú dédnagymamája, és a meggyilkolt anyuka kedvese is.

Hétfő délelőtt megérkezett a dunakeszi családirtás helyszínére a meggyilkolt anya nagymamája és párja is. Az idős asszony összeomlott és rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, a férfi pedig csaknem sokkot kapott a tragédia hallatán.

Dunakeszi családirtás: megszólalt a meggyilkolt nő párja
Fotó: Bors

„Láttam a kiírást, de azt hittem, hogy egy közeli telephelyen történt a lövöldözés. De amikor láttam, kit keresnek, tudtam, hogy itt történt a szörnyűség” – mondta elcsukló hangon a Borsnak Tamás.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap este egy 54 éves férfi végzett az anyósával, a volt párjával és a hétéves közös kisfiukkal, Maximiliennel, aki alig két hete kezdte el az első osztályt.

A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával végezte ki a családot a nyílt utcán, majd a saját életét is kioltotta.

A Blikk ugyanakkor megtudta, mi okozhatta azt, hogy elborult az apuka agya: a kisfia valószínűleg elújságolhatta neki, hogy jóban lett az anyja új kedvesének, Tamásnak a gyermekeivel, és egy családot fognak alkotni.

Tamás és Melinda egész vasárnap wakeboardozni voltak, Maximilien pedig az apjával volt láthatáson.

„Melinda hatra ment haza, mert úgy volt, hogy volt párja és kisfia, Maximilien hétre érnek haza. Amikor nem jöttek meg, Melinda izgult, hogy mi történhetett: hívogatta a volt párját, aki állítólag flegmán válaszolgatott a nőnek az érkezésük várható időpontja kapcsán. Amikor megérkeztek, a nő felelősségre vonta a férfit, hogy miért nem tartja be a láthatás szabályait, s azt is hozzátette, rendőrségi eljárást kezdeményez, ha ez újra előfordul. A férfi ekkor kattant be, majd végezte ki a nőt és annak anyját, illetve a lövések zajára az utcára szaladó gyermekét is. A kisfiút állítólag többször is meglőtte” – mondta el a Blikknek a gyászoló Tamás.

Jól menő vállalkozása volt Dunakeszin annak a nőnek, akit gyermekével és édesanyjával együtt ölt meg expárja vasárnap este a Kisfaludy utcában. A Blikk azt írja, Melinda alkalmazottja képtelen felfogni, hogy a főnöke meghalt. Szuper ember és szuper anya volt. Imádta a kisfiát, de a gyerek is őt. Pár napja kapott a kisfiú egy quadot, annyira boldog volt vele! Most kezdte az első osztályt, szegénykém alig pár napot járhatott. Rettentően sajnálom, ami velük történt – mondta az alkalmazott.

Hét lövés, három halott

Mint arról a Borsonline is beszámolt, hangos puskaropogásra riadtak fel vasárnap este tíz óra körül a dunakeszi Kisfaludy utca lakói. Összesen hét éles durranás harsant az éjszakában.

Melinda és Zoltán már nem voltak együtt, Zoli mindig elvitte láthatásra közös, hét éves gyereküket, Maximiliant – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy a férfit soha nem engedték be a lakásba, mindig az utcán adta át Maxit az anyukájának, most is ott kezdtek vitatkozni. Hogy ezt a gyermek ne hallja, beküldték őt a házba. Zoltán először Melindát és Évikét lőtte le, egyetlen lövéssel, majd az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a hangokra szaladt ki Maxi, és megkérdezte apját:

– Apu, te lelőtted anyuékat?

– kérdezte a riadt fiúcska, akire háromszor lőtt rá az apja, de információnk szerint már az első lövéssel kivégezte. Úgy tudjuk, ezután a házba ment, ahol saját vadászpuskáját az állának támasztotta, és magával is végzett, itt találta meg a hatalmas egységekkel kiérkező Terrorelhárítás a holttestét.

Tamás: Maxi elmondhatta az apjának, hogy én vagyok

A ház előtt még másnap is helyszínelők jártak ki és be, időközben azonban a helyszínre érkezett Szabó Tamás, Melinda új párja, aki a Borsnak elmondta: 12 éve ismerték egymást a kedvesével, de csak három hónapja alkottak egy párt. Neki is van egy a kisfiúval hasonló korú kislánya, és úgy tűnt, hogy a gyerekek is jól kijönnek egymással. A gyerekek egy hete találkoztak először. A szülők már azt tervezték, hogy közösen alapítanak családot.

Tamás gyanúja szerint a kisfiú elmondhatta az apjának, hogy az édesanyja életébe belépett egy új férfi, és a gyermek apja talán ezen kattant be annyira, hogy végül megölte a családját.

A Facebookon olvastam, hogy mi történt Dunakeszin, de akkor még nem sejtettem, hogy az én páromról van szó. Amikor megtudtam, hogy a rendőrség elkezdte keresni B-t, már minden világos lett – mondta Tamás, és hozzátette: soha életében nem találkozott a gyilkossal, de a kedvese rendszeresen panaszkodott neki arról, hogy volt párja zaklatja őt.

Nem voltak köztük szép beszélgetések. Hogy most mi történhetett? B. agya egyszerűen elborult. Vasárnap este 7 órára kellett volna a kapcsolattartásról hazahoznia Maxit, de több órát késett. Én nem voltam itt, de Melinda több sms-t is küldött nekem ezzel kapcsolatban – emlékezett vissza a férfi.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó

INSIDER

Ennél a három banknál lesz elérhető az új otthonfelújítási támogatás: mutatjuk, hogy mikortól!

INSIDER

Orbán Viktor fontos beszédet tartott: „Hazánkban lehet szabadon beszélni” - Videó

INSIDER

Rendkívüli esemény kezdődik ma Budapesten, Orbán Viktor is felszólal