INSIDER

Dunakeszi családirtás: megszólalt a meggyilkolt nő párja, teljesen összeomlott a helyszínen

Hétfő délelőtt megérkezett a dunakeszi családirtás helyszínére a meggyilkolt kisfiú dédnagymamája, és a meggyilkolt anyuka kedvese is.
  • Szerző: ripost

Hétfő délelőtt megérkezett a dunakeszi családirtás helyszínére a meggyilkolt anya nagymamája és párja is. Az idős asszony összeomlott és rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, a férfi pedig csaknem sokkot kapott a tragédia hallatán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

dunakeszi családirtás

Dunakeszi családirtás: megszólalt a meggyilkolt nő párja
Fotó: Bors

„Láttam a kiírást, de azt hittem, hogy egy közeli telephelyen történt a lövöldözés. De amikor láttam, kit keresnek, tudtam, hogy itt történt a szörnyűség” – mondta elcsukló hangon a Borsnak Tamás.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap este egy 54 éves férfi végzett az anyósával, a volt párjával és a hétéves közös kisfiukkal, Maximiliennel, aki alig két hete kezdte el az első osztályt.

A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával végezte ki a családot a nyílt utcán, majd a saját életét is kioltotta.

A Blikk ugyanakkor megtudta, mi okozhatta azt, hogy elborult az apuka agya: a kisfia valószínűleg elújságolhatta neki, hogy jóban lett az anyja új kedvesének, Tamásnak a gyermekeivel, és egy családot fognak alkotni.

Tamás és Melinda egész vasárnap wakeboardozni voltak, Maximilien pedig az apjával volt láthatáson.

„Melinda hatra ment haza, mert úgy volt, hogy volt párja és kisfia, Maximilien hétre érnek haza. Amikor nem jöttek meg, Melinda izgult, hogy mi történhetett: hívogatta a volt párját, aki állítólag flegmán válaszolgatott a nőnek az érkezésük várható időpontja kapcsán. Amikor megérkeztek, a nő felelősségre vonta a férfit, hogy miért nem tartja be a láthatás szabályait, s azt is hozzátette, rendőrségi eljárást kezdeményez, ha ez újra előfordul. A férfi ekkor kattant be, majd végezte ki a nőt és annak anyját, illetve a lövések zajára az utcára szaladó gyermekét is. A kisfiút állítólag többször is meglőtte” – mondta el a Blikknek a gyászoló Tamás.

Jól menő vállalkozása volt Dunakeszin annak a nőnek, akit gyermekével és édesanyjával együtt ölt meg expárja vasárnap este a Kisfaludy utcában. A Blikk azt írja, Melinda alkalmazottja képtelen felfogni, hogy a főnöke meghalt.

Szuper ember és szuper anya volt. Imádta a kisfiát, de a gyerek is őt. Pár napja kapott a kisfiú egy quadot, annyira boldog volt vele! Most kezdte az első osztályt, szegénykém alig pár napot járhatott. Rettentően sajnálom, ami velük történt – mondta az alkalmazott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?