INSIDER

Döbbenetes, mit tett a várandós kedvesével Kaiser Ede: kitálalt a kismama – Videó

Kaiser Ede a móri mészárlásért ártatlanul lett elítélve, ám egyéb erőszakos bűncselekmények miatt ült börtönben. Most kiderült, mégsem tért jó útra.
címkék:
  • Szerző: ripost

Kihasználta és magára hagyta a várandós barátnőjét Kaiser Ede. Nemrég még azt lehetett hallani, hogy a móri mészárlásért ártatlanul, majd más erőszakos bűncselekmények miatt már jogerősen elítélt férfi jó útra tért, családot és gyereket akar.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám várandós ex-barátnője azt állítja: a volt rabló becsapta őt és sorsára hagyta születendő gyerekével együtt.

Kaiser Ede magára hagyta a várandós kedvesét

Kaiser Ede magára hagyta a várandós kedvesét
Fotó: TV2

A teológus végzettségű nő mára már hét hónapos terhes, a születendő kisfiával napról-napra él egyedül. Kaiser a közös albérletüket sem fizeti, így az asszony sem tudja, hová menjen.

„Kíváncsi voltam rá teológusként, emberként. Ahogy elkezdtünk írogatni egymásnak, beleszerettem” – mondta el a Tények Plusznak a kismama, aki egy éve, egy TV2-es interjú után figyelt fel a férfire.

Bár a családja és a barátai óva intették a férfitől, ő rövid időn belül összeköltözött Edével, és az unszolására belevágott vele a babaprojektbe is.

„Amikor négy hónap után terhes lettem, nagyon lelkes és kedves volt. Hirtelen viszont megváltozott. Nőknek írogatott, akik tisztában voltak azzal, hogy babát várok, de nem érdekelte őket.”

A kismama három nőről biztosan tud, akivel megcsalta őt a férfi, de a legjobban az bántja, hogy a férfi külföldre költözött és nem is akar tudni a születendő gyermekről.

„Azt mondta, nem érdeklem, oldjam meg a helyzetet, menjek le anyukámhoz, ő úgyis olyan csóró, hogy azt az adagot, amennyit a baba eszik, én is megkapom ott. Azt kérdezte, mit rinyálok, örüljek, hogy baba van a hasamban, sok nő neveli egyedül a gyermekét. Azt is mondta, adjam le a babát a szüleinek, és majd ha ő talpra áll, magához veszi a kicsit. Jelenleg anyaotthonba szeretnék menni, de azt mondták, az is idő, míg oda bekerülök„ – fogalmazott a könnyeivel küszködve a nő.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?