INSIDER

Döbbenetes: maszkhasználat miatt késelt a férfi az 1-es villamoson

Egy idős utas megkérte, viselje helyesen a maszkot, mire a férfi kést rántott és rátámadt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a elsőként beszámolt, az 1-es villamos Mester utcai megállójához nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök. Néhány órával később egy 40 éves férfit fogtak el, aki megkéselte utastársát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors azt is kiderítette, hogy mi zajlott le a történtek előtt. A villamos egy idősebb férfi megjegyezte utastársának, hogy bizony rosszul viseli a maszkját. A negyvenéves férfi ezen annyira felmérgelte magát, hogy először szidalmazni kezdte, majd nekiesett utastársának, végül kést rántott, és megszurkálta az idős embert.

A 40 éves késelőt néhány órán belül elfogták, egy korábbi ügy miatt is eljárás folyik ellene
(Fotó: police.hu)

„Azonnal ellepték a környéket a rendőrök, több kocsi is állt a síneken és az álló villamos mellett is. Azután a megálló melletti üzemen kívüli benzinkút bokrainál kutakodott 4-5 ember, azt a kést keresték, amivel a támadó szúrt, és menekülés közben eldobott” – mesélte egy szemtanú.

A negyvenéves budapesti férfit őrizetbe vették, és most életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják. A Bors megtudta: a férfi biztonsági őrként dolgozik, és folyamatban van ellene egy másik eljárás is egy korábbi testi sértés miatt.

És ezeket olvastad már?