INSIDER

Deák téri gyilkosság, ezért kellett meghalnia a két fiúnak

Egyre több részletre derül fény a Deák téri kettős emberöléssel kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

A meggyilkolt fiúkat, akik az Újpest és a REAC szurkolótáborához tartoztak, az egész futballdrukker-társadalom gyászolja, és persze az okokat keresik. A fiúk ismeretségi körében úgy tudják: Cs. Krisztián, J. Marcell és J. Dániel beszólogatott a két áldozat, K. Gergely és M. László társaságában tartózkodó lányoknak – tudta meg a Bors. Gergő és Laci a lányok védelmére keltek, megkérték a suhancokat, hogy hagyják őket békén, de ez csak olaj volt a tűzre. Szó szót követett, a végeredményt pedig már mindannyian ismerjük: Gergőt és a nála öt évvel fiatalabb barátját, Lacit a vád szerint Cs. Krisztián halálra késelte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cs. Krisztián
Fotó: Bors

Halála napján lett keresztapa Gergő

A Bors utolérte az elhunyt Gergő több barátját is, akik egybehangzóan azt mesélték, hogy a fiú mindig is békés természetű volt, de az igazságtalanságot nehezen viselte.

K. Gergely
Fotó: Bors

„Nekem ő volt a legjobb barátom. Szinte mindent tudtunk egymásról. Pont a halála napján született a családjában egy kisbaba, akinek ő lett volna a keresztapja. Már nagyon várta a kisfiút, állandóan róla beszélt„ – mondta egy fiatal lány. „Utoljára csütörtökön beszéltünk. Én nem tudtam elmenni a bulira. Egy végtelenül kedves fiú volt, soha, semmilyen balhéban nem vett részt” – fejezte be a barát. Gergő boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Bogival, ám a végzetes hajnalon nem voltak együtt. Órákkal a tragédia előtt búcsúztak el, akkor még nem tudták, hogy örökre.

 

M. László
Fotó: Bors

 

És ezeket olvastad már?