INSIDER

Csóti tragédia: megérezte fia halálát az anya

„Megéreztem, és sajnos jól éreztem” – mondta a Ripost-nak az az édesanya, akinek 17 éves fia halt meg 33 éves barátjával együtt egy másik autós miatt Csótnál egy előzéses balesetben hétfőn délelőtt.
  • Szerző: Ripost

A 17 éves Dominik édesanyja, amikor hallotta, hogy baleset történt a falu határában, rögtön megérezte, hogy a fiával történt valami, ezért elindult a helyszínre. Vészjósló volt, hogy szirénáztak a mentők, és egy mentőhelikopter is elszállt a falu határa felé… De a kétségbesett asszony az ütközés helyszínére már nem jutott el. „Nem engedtek ki Csót faluból a rendőrök” – mondta a -nak Tímea, akinek felfoghatatlan lehet a gyásza. A szemtanúk és a veol.hu beszámolói szerint mobilon próbálta meg felhívni 17 éves fiát, aki nem vette fel a telefont…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya a csóti táblánál, az útzárnál tudta meg a rendőröktől, hogy 17 éves fia, Dominik már nem megy haza többé. Lapunknak azt mesélte, hogy Dominik és barátja, Szabolcs éppen műszakiztatni vitték a Volkswagen Polót. Már hazafelé tartottak az autóval, amikor egy megrakott utánfutóval közlekedő VW Sharan a záróvonalat átlépve szabálytalanul előzni kezdett a bukkanókkal teli úton, ahol az emelkedőktől be sem lehet látni az útszakaszt.

Fotó: Veol.hu-Kovács Erika

Csak 17 éves volt” – mondta az édesanya. Előtte állt még az élet: harmadikba járt a gimnáziumban, decemberben fogadtak örökbe egy kis vizslát, és tele volt tervekkel az életre…

Dominik barátja és egyben rokona, a 33 éves Szabolcs ült a volánnál, ő volt a másik áldozat: ő egy kislányt hagyott hátra. Kérlek, újév, ne hozz több fájdalmat és szenvedést” – írta Facebook-oldalán január elején Szabolcs, de ilyen szenvedésre senki sem számíthatott... A közösségi adatlapja a baleset óta emlékoldallá változott. A fiatalokat Pápán, Ugodon, és Csóton is gyászolják.

Fotó: Veol.hu-Kovács Erika

A két vétlen fiatal a helyszínen meghalt, autójuk azonnal kigyulladt és teljes terjedelmében égni kezdett, akkora lángokkal, hogy a szemtanúk sem tudtak közelebb menni, hogy segítsenek nekik. A vétkes autó sofőrje, egy 28 éves nagyigmándi férfi és az anyósülésen utazó 41 éves férfi is könnyebb sérülésekkel megúszta, egyiküket zúzódásokkal, másikukat végtagtöréssel vitték a kórházba, ők valószínűleg már haza is térhettek onnan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?