INSIDER

„Próbáljuk a lelket tartani egymásban„ – Covid-intenzív osztályon küzd az életéért a magyar anya

Irén kisfiát császármetszéssel hozták világra.
  • Szerző: Ripost

Haraszti Irén nem sokkal azután került a Covid-intenzív osztályra, hogy életet adott első gyermekének. Jelenleg is lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban küzd az életéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Művesére tették és rengeteg vizet leszívtak, de sajnos kezd visszavizesedni. Jövő héten le kell venni a műveséről, hogy az ő szervezete is beinduljon. A kicsi most volt orvosnál, mondták, hogy nagyon szépen fejlődik. Apuka tökéletesen gondozza. Most sokat sírtunk, Incinek is első anyák napja lett volna. Próbáljuk a lelket tartani egymásban„ – magyarázta a Borsnak az egyik családtag, Krisztina. „Két hónapja stagnál, és ezért megy rá a gyulladás a különböző szerveire is. Nem jó a hosszú altatás sem. Múltkor mondták, hogy nagyon nagy mennyiségű altató kell neki, mert próbált felébredni. Azonnal megfulladna, ha felkelne.”

A férj imádkozik

Kovács Imre, Irén férje kifejtette: folyamatosan imádkozik a feleségéért.

Fotó: Bors

„Életünk legboldogabb időszakára készültünk, de ez jutott helyette. Az biztos, hogy nem adjuk fel a reményt, bízunk Irén felépülésében! Fel kell nevelnünk a kisfiunkat. Anyára van szüksége„ – nyilatkozta a férj. „A feleségem küzdeni akar!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?