INSIDER

Brutális módon gyilkolta meg anyósát a tatabányai férfi, de amit utána tett...

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre még június 25-én. A telefonáló elmondta, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kiérkező rendőrök a helyszínelést követően eljárást indítottak a körülmények tisztázása érdekében. A Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei.

Gyanúját a kirendelt szakértők is megerősítették, kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2021. augusztus 23-án gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort.

T. Nándor a rendőrség szerint meggyilkolta anyósát Fotó: Police

Ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság 2021. augusztus 26-án elrendelt – írja a Police.

Ezt a lépcsőt emlegette a nyomozóknak a bűnös férfi
Fotó: Police

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?