INSIDER

Brutális: agyba-főbe vertek egy Heves megyei tanárt – videó!

Brutális videót kaptunk egyik olvasónktól: egy felső tagozatosokat szállító iskolabusz éppen hazaérkezett a diákokkal és tanáraikkal Kompoltra, mikor az egyik diák szülei és azok rokonai nekiestek a diákokat kísérő rajztanárnak. Addig ütötték, hogy a tanár orra betört.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő esethez hívtak rendőrséget pénteken délután a Heves megyei Kompoltra: néhány dühös szülő és azok rokonai nekiestek egy tanárnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kompolti iskolát információink szerint éppen felújítják, ezért a felső tagozatos diákok és tanáraik átjárnak a szomszéd településre, Nagyútra tanulni. Innen hozta őket haza az iskolabusz, amikor megtörtént az incidens: a szemtanúk szerint ugyanis az egyik diák szülei és azok rokonai dühösen várták az iskola rajztanárát, akinek neki is estek, amint leszállt a buszról, ököllel és a kezükben lévő telefonnal is ütötték.

Blahó László, a helyi polgárőrség vezetője a rendőrséggel együtt érkezett a helyszínre, lapunknak elmondta: a tanárt úgy megütötték, hogy betört az orra.

„Az iskolában, a rajz órán történt valami incidens, úgy tudom a diák nem vitt felszerelést, és akadályozta az óra menetét, zavarta a többieket. A tanár ezért megrovásban részesítette, és a diák állítása szerint egy füles is elcsattant. A tanuló értesítette a szüleit, akik már a buszmegállóban vártak a tanárra, hogy revansot vegyenek. A tanár orra betört, úgy megütötték” – nyilatkozta lapunknak.

Az intézmény igazgatója, Kollár Tamás szintén alátámasztotta az információkat az eset kapcsán, de arról, hogy mi volt az eset pontos előzménye, még nem kívánt nyilatkozni.

„Sajnálatos esemény volt ez, ki kell emelnem, hogy az intézmény vezetése mélyen elítél minden erőszakos cselekményt. Az ügyben folyik rendőrségi eljárás, de az iskola szintén indít egy belső vizsgálatot, amelynek az eredményét a fenntartó felé is jelenteni fogjuk” – mondta el az igazgató, aki türelmet kért mindenkitől az eljárások lefolytatásának végéig.

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?