INSIDER

Borzalmas: csecsemők holttestére bukkantak a pátyi horrortanyán

Egyre bizarrabb részletek látnak napvilágot a R. Dénes ügyében.
  • Szerző: Ripost

Gőzerővel zajlik a nyomozás az elsőként boncmesternek feltételezett, de valójában halottszállító R. Dénes ügyében. Szomszédai szerint a férfi rendszeresen mosott a kertjében halottszállításhoz használatos fémkoporsókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Múlt csütörtökön a rendőrség tartott házkutatást a férfi udvarán, ahol 60 hordóban emberi maradványokra bukkantak. A testrészek nem bűncselekmények áldozatainak maradványai, hanem műtétekből, amputálásos operációkból, abortuszokból származnak. Magyarán olyan maradványokról beszélünk, amelyeket már megsemmisítésre kellett volna elszállítani.

Páty, 2020. június 19.
A rendõrség által lefoglalt bûnjelek egy patológus házának udvarán a Pest megyei Pátyon 2020. június 19-én, miután a helyszínen emberi testrészeket találtak. Az Országos Rendõr-fõkapitányság közlése szerint a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberi test tiltott felhasználása bûncselekmény miatt folytat nyomozást. Az ügyben egyetlen gyanúsított van. A testrészek nem életellenes bûncselekménybõl származnak.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Bors információi szerint a testrészek megsemmisítése már megkezdődött. Sőt a lap azt is megtudta, hogy halva született csecsemők maradványai is előkerültek, illetve olyan abortumok amelynél a magzat életkora még lehetővé tette a terhességmegszakítást.

A halottszállítós szakmában úgy vélik, hogy a férfi alighanem a testrészek megsemmisítésével kapcsolatban vállalhatott kötelezettséget, amelyet aztán nem teljesített.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?