INSIDER

Biatorbágyi testvérgyilkosság: most jött rá a tettes, mit tett

A 20 éves fiatal kegyetlen módon végzett testvérével. A tettest maszkban vitték a tárgyalóterembe.
  • Szerző: Ripost

Maszkkal takarta az arcát a bíróságon az a 20 éves biatorbágyi fiatal, aki megölte a saját húgát hétfő délelőtt Biatorbágyon. Úgy tudni, a maszk a drogfüggősége miatt került rá, védelmi szempontokból, ugyanis az ilyen személyeknél gyakran előfordul, hogy kényszeresen köpködnek. A férfi évek óta drogfüggő, testvérével, Veronikával is beállva végzett, miután az nem volt hajlandó pénzt adni neki újabb adag kábítószerre. A férfi szinte agyonverte a húgát, majd az ájult tinit nyakon szúrta. Ezután a halott Vera telefonjáról üzeneteket küldött testvére nevében, ez lett gyanús édesanyjuknak, aki rosszat sejtve hazarohant - írja a Bors. Fia az asszonynak is nekitámadt, elkezdte fojtogatni, az anya csupán csodával határos módon maradt életben.

János lehajtott fejjel, összeroskadtan ült a bíróságon, vélhetően mostanra tisztult ki annyira, hogy felfogja, mit is tett. A fiatal mindent beismert.

"Több ember sérelmére el­követett emberöléssel gyanúsítják. A kábítószer-függőség miatt tartani kell a szökés, elrejtőzés veszélyétől. Elvonási tünetei miatt azonban kezdeményezték, hogy az IMEI-ben hajtsák végre a kényszerintézkedést" – mondta el dr. Kenese Attila bírósági szóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?