INSIDER

Hihetetlenül olcsó lesz a sör: kiderült, mennyibe fog kerülni egy korsó augusztus 20-án

Elérhető árú Szent István-napi termékek, étel-, és italkínálat várja a nagyközönséget az augusztus 20-i rendezvénysorozat Szent István Nap Pontjain.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Minden eddiginél nagyobb, gigantikus tűzijátékot rendeznek az augusztus 20-i államalapítás ünnepén Budapesten a négy napos ünnep alatt minden magyart várnak Budapestre.

Nem csak a programokról, az árakról is gondoskodtak, kedvező áru étel-és italkínálat várja az ünneplőket.

augusztus 20

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Lesz Szent István Nap söre: Borsodi Világos csapolt változatban (350 Ft), valamint a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. két terméke, a limitált kiadású 500 ml Naturaqua csendes természetes ásványvíz (190 Ft) és limitált kiadású 500 ml Coca-Cola cola ízű szénsavas üdítőital (290Ft) is egyedi Szent István Nap címkével ellátva lesz elérhető.

„A Borsodi Sörgyár mindig is küldetésének tekintette, hogy a családi és baráti találkozókat még különlegesebbé, emlékezetesebbé tudja tenni egy korsó finom, jó minőségű sörrel. Éppen ezért az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük a gyártókapacitásunkat, bővítettük portfoliónkat, hogy valamennyi hazai sörkedvelő megtalálja nálunk az ízlésének és az alkalomnak megfelelő terméket. Ennek megfelelően idén is mindent megteszünk annak érdekében, hogy az augusztus 20-i hosszúhétvégének és nemzeti ünnepnek is részesei lehessünk, hogy minél többen koccinthassanak termékeinkkel az államalapítás ünnepén.„ - tudatta a -tal a Borsodi sörgyár kommunikációs osztálya.

Háromféle márkázott szendvicset árulnak majd a Szent István Nap
Pontokon (390 Ft), melyek a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. termékei.

Az italkínálat sokszínűségét a Hilltop borászat három féle minőségi bora, valamint a Mátyás Pálinkaház kétféle pálinkája teszik változatossá.

A műanyag poharakat a fenntarthatóság jegyében szelektíven visszagyűjtik, cserébe nemzeti színű szilikon karkötőt kapnak azok, akik vigyáznak a rendezvény, és így a Földünk tisztaságára.

Az idei augusztus 20-a négynapos ünnep lesz, rengeteg programmal. Minden korosztályra gondoltak: augusztus 19-21. között a Veszprém fesztivál a Szabadság térre költözik, 100-nál is több fellépővel, az Erzsébet téren Szabad rét néven az Y és a Z generációnak kínálnak zenét és programokat, a Vígadó téren Operett korzó várja az érdeklődőket, a Vajdahunyad váránál pedig a legkisebbeknek királylány és királyfi képzőt ígérnek. A Bálnánál Art Piknik lesz a képzőművészeknek, designereknek, a Filozófusok kertjében komolyzenei fesztivál, a Várban a hősök útja néven a hadtörténeti programok zajlanak majd, a Tabánban retro bulik, a Műegyetem rakparton pedig koncertek gondoskodnak a szórakozásról.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?