INSIDER

„Apa már a felhőkön játszik” – így nyugtatja a bika drog miatt félárván maradt gyerekeket az anyjuk

Egy négygyermekes családapa is meghalt a bika nevű drogtól.
  • Szerző: Ripost

Remegett és többet már nem szólalt meg! – ezt nyilatkozta annak a 27 éves férfinek a nagynénje, akinek a karjai közt halt meg egy négygyermekes családapa. A férfi a helyszínen meghalt, a tragikus hírt pedig a település polgármestere jelentette be. A bika nevű drog május végén jelent meg Magyarországon és már legalább két tucat ember halálát okozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Feküdt, aztán lassan fölkelt. A fejéhez kapott, jajgatott. Ennyit mondott. Utána beremegett és többé már nem szólalt meg” – így halt meg a 27 éves Csaba a bika nevű drogtól Bükkszentmártonban. A férfi nagynénje nyilatkozott a Tényeknek.

„Nyomkodtam a szívét, hogy keljen fel, de semmi. Kiabáltam, hogy Csabika, ne hagyjál itt! Ne hagyjál itt magamban, mert fölakasztom magam, mondom ne hagyjál itt!”

A férfi annak ellenére lakott a nagynénjével, hogy házas volt. Azonban annyira sokat veszekedtek a feleségével – épp a drogozás miatt -, hogy a férfi elhagyta a családját.

„Az élettársa a mentőautóra lett figyelmes, és egyből odasietett. Mire odaért, már a házban próbálták újraéleszteni a férfit. Sajnos elbúcsúzni sem tudott már tőle” – mondta a Borsnak a család egyik közeli ismerőse.

A férfi kiskorú gyermekei csak másnap tudták meg, hogy az édesapjuk már soha többé nem tér haza.

„Csaba édesapja már évekkel ezelőtt elhunyt, de a gyerekek nagyon szerették. Az anyukájuk most azzal nyugtatta őket, hogy az apjuk jó helyen van, már a papával játszanak a felhőkön. Sírva fakadtak szegények, s azóta is sokat érdeklődnek Csabáról” – mesélte a Borsnak az ismerős.

A bika nevű drogot egyébként a nagynénje szerint egy helyi férfitől vette 500 forintért, akit úgy tudni, szombaton kábítószerrel való visszaélés bűntett gyanúja miatt letartóztattak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?