INSIDER

Állatos szexhirdetésekkel járatják le az állatvédőket – már nyomoz a rendőrség

Szex állatokkal, édes hármas egy barátnővel és anya-lánya szex – ilyesmiket ajánlanak azok a hirdetések, amiket több oldalra is feltettek az elmúlt időszakban Zachariás Ágnesről, az Ágica Állatotthon vezetőjéről zaklatói. Emiatt ideiglenesen be is kellett zárnia a solti kutyamenhelyet.
  • Szerző: Ripost

A poklok poklát járja Zachariás Ágnes, az Ágica Állatotthon vezetője már négy hónapja. Az állatmenhelyet, amit vezet, ideiglenesen, amíg az ügy le nem zárul, be kellett zárnia, ismerősei, barátai nem mernek kiállni nyilvánosan mellette, mert félnek, hogy az ő sorsára jutnak, családját zaklatják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A nevével, képmásával, telefonszámával tesz közzé valaki undorító szexhirdetéseket, legutóbb elhunyt édesapja fotójával készítettek egy Facebook profilt, ahol szintén különféle trágár tartalmat osztanak meg folyamatosan.

Ezt a hirdetést van, hogy egyszerre 12 településen is feladják. Ágnes telefonja egyfolytában csörög, de nem csak az övé, nevelt lányáé és barátnőjéé is. Fotó: Ripost

„Komoly támadások érnek bennünket, négy hónapja zaklatnak engem és a menhelyet fenntartó alapítványt. Most már be kell zárnunk, mert zoofíliás, azaz állatokkal szexelő hirdetéseket adtak fel, amikben a kutyáimmal szerepelek. Sajnos nagyon sokan hívtak emiatt, volt, aki azt kérdezte, hogy mennyiért vehetné meg azt a kutyát, amelyikkel a képen szexelek. A képek persze hamisítványok, de nem merek örökbe adni állatot, ezáltal behozni sem tudok, mert telt ház van” – kezdte megtörten lapunknak Zachariás Ágnes, a solti Ágica Állatotthon tulajdonosa.

 

Ágnest és családját egyébként jól ismerik a környéken, sőt az állatvédelemben évtizedek óta végzett lelkiismeretes munkája révén az egész országban. Sokan felnéznek rá, aki ismeri, mindenki szereti.

Mentett kutyák Ágnes állatmenhelyén. Arra várnak, hogy újra tudjanak nyitni, és örökbe tudják őket adni. Fotó: Ripost

Most azonban össze van törve: szinte mindenkivel szemben bizalmatlan lett, a telefont már csak ismerősöknek veszi fel. A szexhirdetések miatt ugyanis folyamatosan csörög a telefonja.

”Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velünk – folytatja a beszámolót kálváriájáról könnyek közt. „Édesapám 9 éve elhunyt. Egyik nap arra keltem fel, hogy szembejön velem az Instagramon majd a Facebook-on egy profil, ami az ő nevét, fotóját viseli, és a posztjaim alatt nyilvánosan írogat nekem, hogy „hiányzol, kislányom”, „büszke vagyok rád”. Mikor jeleztek a barátaim, hogy ők is látják, értesítettem a családom többi tagját, hogy ne érje őket felkészületlenül. Az apukám neve alatt sátánista jelképeket és fotókat is posztolnak, sok közülük szintén perverz. A fotókon a szereplők arcának a helyére az apukám képét teszik vagy a barátaimét, a barátaim gyermekének az arcát, és persze az enyémet.”

Ágnes leginkább amiatt van kiborulva, hogy belerángatták a családját, szerettein és az ártatlan állatokon csattan az ostor. Egyszerűen nem érti, hogyan lehet valaki ennyire beteg és gonosz.

Ágnesék egyetlen lelket sem hagynak az út szélén: egy foxira és kölykeire is ott, egy odúban találtak rá. Már jó helyen vannak. Fotó: Ripost

Van elképzelése arról, kik állhatnak a lejárató támadások mögött: egy olyan „állatvédő”, akinek nem az állatok számítanak, hanem a tevékenységre kapott adószázalékok és adományok. Vagyis pénzszerzés a cél. Ágnes feljelentést tett, a nyomozás még zajlik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?