INSIDER

A kis Bencének még nem is mondták el, hogy az anyukája nincs többé

Örökre elaludt az édesanya, akit részeg párja vitt a halálba. Megszólalt az elhunyt nő testvére.
  • Szerző: ripost

Két hét hősies küzdelem után feladta a harcot a szervezete annak a 24 éves édesanyának, aki részeg párja miatt került az intenzív osztályra. Alexandra hatéves kisfia, Bence ezentúl a nagynénjével, édesanyja testvérével él majd.

A baleset két hete, Dáka és Nagyalásony között történt, ahol az ittas férfi a kocsijával egy fának csapódott. Később kiderült: nem elég, hogy bódult állapotban ült a volán mögé, még vezetői engedélye sem volt. Az anyósülésen utazó Alexandrát mentőhelikopter szállította kórházba, a hátsó ülésen ülő kisfia könnyebb sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A Blikknek a könnyeivel küszködve nyilatkozott Alexandra testvére, Erika.

„Nem tudom szavakba önteni az a fájdalmat, amit érzünk. Szandra egy nagyon jó ember volt, már most hiányzik. A kis Bencét én vettem magamhoz, úgy nevelem és szeretem majd, mint a sajátjaimat. Szegénykémnek még nem mertük megmondani, hogy az anyukája meghalt, de úgy látom, pontosan tudja. Nagyon sírt kedden reggel is, amikor az iskolába indult, mintha megérezte volna, hogy előző este örökre elaludt az édesanyja” – mondta zokogva a gyászoló testvér, aki nehezményezi, hogy a sofőrt 72 óra után kiengedték a fogdáról és hazamehetett.

Fotó: Facebook

A Barát a Bajban alapítvány gyűjtést szervez a félárván maradt kis Bencének és családjának. Irányított gyűjtésről van szó, ami azt jelenti, hogy a teljes összegyűjtött pénz a családhoz kerül.

Kedvezményezett neve: BARÁT A BAJBAN Alapítvány

Kedvezményezett számlaszáma: 11748007-24823386

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU26117480072482338600000000

Közlemény: Bence

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?