INSIDER

„A túlvilágon is örökre együtt vannak” – egy hét küzdelem után követte szerelmét a halálba a szabadbattyáni buszbaleset sérültje

Feladta az életéért folytatott küzdelmet a súlyosan megsérült utas. A fiatal férfival kilenc főre emelkedett a szabadbattyáni busztragédia halálos áldozatainak száma.
  • Szerző: Ripost

Mint ahogy arról a beszámolt, nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben sérültek meg az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali buszbalesetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnap este kiderült, a helyi orvosok megfeszített munkája ellenére estére elhunyt a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültje, amivel kilencre emelkedett a tragédiában elhunyt áldozatok száma.

A busz eleje teljesen megsemmisült
MTI/Vasvári Tamás

A fiatal férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként. Most nemcsak szerettei és munkatársai gyászolják, hanem az egész városa.

„Nagyon jó munkaerő volt, az emberek szerették a segítőkészségéért, mindenkihez volt egy kedves szava” – mondta a Borsnak szomorúan a férfi egyik ismerőse.

Mindenhol a szétszóródott személyes holmik hevertek a törmelékek közt
MTI/Mihádák Zoltán

Úgy tudni, a férfi már akkor is válságos állapotban volt, mikor kórházba vitték, a lap információi szerint nem Székesfehérváron, hanem Budapesten kezelték, az állapota miatt vélhetően nem tudta azt sem, hogy kedvese szervezete már korábban feladta a küzdelmet.

„Már éppen túl volt a kritikus egy héten, így még jobban bizakodtunk, teljesen összetörtünk, amikor megtudtuk, hogy a szervezete feladta a harcot. Most már a túlvilágon is örökre együtt vannak, ők ketten. Nagyon szerették egymást” – ingatta a fejét összetörten az ismerős.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?