Létrehozva: 2021.12.28.

A Prisztás családtól vette a házát a fővárosi közműholding vezére

Megdöbbentő szenzáció, hogy közvetlenül a hírhedt maffiózótól, Prisztás Józseftől és családjától vette a legalább 2 milliárdot érő házát a Gyurcsány-fiókának „becézett” Mártha Imre, illetve a családja nevén futó cég.

Ahogy arról a Metropol hétfőn reggel beszámolt, ez az a villa, amelynek teraszáról, illetve medencéje partjáról provokáló képeket tett közzé a fővárosi közműholding elsőszámú vezetője. Innen gördül ki délutánonként, miután a szolgálati Skodát letette, Bentley márkájú, a világ milliárdosai által kedvelt autójával.

A beosztottjai által csak Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér időközben valóságos hajtóvadászatot indított azok ellen, aki révén kiszivárogtak az amerikai milliárdosokat megszégyenítő életvitelét bizonyító képek.

26 követőjét nyilvánította egyik napról a másikra gyanúsnak, s azonnal letiltotta őket. A Metropol úgy értesült, hogy komoly személyes konfliktusok is adódtak a gyanúsításokból, miután Mártha Imre magánnyomozót fogadott, hogy kiderítse, kik buktatták le.

Napról napra egyre több követőjétől szabadul meg a Mártha Imre. Mindenkit letilt, akit gyanúsnak talál.

A Karácsony-féle önkormányzat milliárdosa, a Fővárosi Közterület-fenntartó, a FŐTÁV, a kertészet, a temetkezési vállalat és a kéményseprők nagy hatalmú vezetője a Metropol információi szerint nagyon sok ismerősét személyesen is kifaggatta a napokban. Azt szeretné minden áron megtudni, hogy ki szivárogtatta ki a luxusutakról, jachtozásról alulöltözött hölgyekről készült, nagy vihart kavaró képeket.

De ennél is megdöbbentőbb, hogy Mártha Imre, illetve a közvetlen családtagjai nevén futó cég az egyik leghírhedtebb maffiózótól, Prisztás Józseftől, illetve annak családjától szerezte meg a legalább 2 milliárdra becsült svábhegyi luxusingatlant, ahol jelenleg kizárólag ő maga lakik...

Prisztás József a kilencvenes években dúsgazdag maffiózó hírében állt, több milliárd forinttal, rengeteg ingatlannal és telekkel rendelkezett, vagyonát leginkább az éjszakai életben szerezte. A kilencvenes évek végén fényes nappal, az óbudai Ladik utcában lőtték közvetlen közelről fejbe. Ingatlanok miatt kellett meghalnia: egy kölcsönügyletben ugyanis ugyanazokat a nagy értékű házakat, telkeket ajánlották fel neki is fedezetül, amiket Portik Tamásnak. Prisztás, és az Energol-vezér nem tudtak megegyezni az ingatlanokat illetően, Portik ezért megölette Prisztást, akire eleve féltékeny volt.

Mártha Imre luxusházának tulajdoni lapján pontosan követhető, hogyan szerezte meg a Mártha család a maffiózótól, illetve annak meggyilkolása után az örököseitől a komoly vagyont érő ingatlant.

A 2 milliárd forintot érő ingatlan korábban Prisztás József legendás maffiozó tulajdona volt.

Időközben újabb fotók is eljutottak a Metropol szerkesztőségébe arról, hogyan provokál a megszerzett milliókkal Mártha Imre, akinek csak az óragyűjteményét 100 millió körülire becsülik közvetlen ismerősei.

A Metropol szerkesztőségébe beküldött képek egyikén látható például egy méregdrága zongora, amelyen a műkedvelő milliárdos gyakran saját maga szórakoztatja a baloldali elit tagjait azokon a partikon, amelyeket a Prisztáséktól megszerzett villában ad.

A zongora ára használtan is 34 millió forint, újonnan pedig 50 millió forint körül kezdődik. A Steinway cég nem hoz nyilvánosságra árakat, minden egyes zongorája külön alku tárgya a világ leggazdagabb embereivel.

Minden Steinway & Sons zongorát kizárólag kézzel készítenek el. Az eddigi legdrágább darabot 1,2 millió euróért (444 millió forint) vette meg egy műgyűjtő.

Egy másik, szintén a Metropolhoz eljuttatott kép már szinte említésre sem méltó, ezen a milliárdos közművezér „csak” egy sokmilliós, elektromos szörfdeszkával dicsekszik. Földi halandók aligha ismerhetik a világ leggazdagabb embereinek ezt a luxus-sporteszközét, aminek ára alsó hangon 2 millió 300 ezer forintnál kezdődik.

Az Onean spanyol elektronikus szörfdeszkák ára 2-3 millió forintról indul. Csak milliomosoknak!

Prisztás-villa, 40 milliós zongora, többmilliós szörfdeszka, és ez még nem minden.

A Gyurcsány-fióka név ellen tiltakozni próbáló fővárosi közművezér, akivel gyakorta és nagyon szívesen fotózkodik Karácsony Gergely, egy Írországból behozott versenylóval is provokálja a munkatársait. Mártha rendszeresen posztol fotókat egy Apache Girl nevű angol telivérről, ami egy bejegyzése szerint az angol arisztokrácia híres lóversenyén, az ascoti derbyn is megállná a helyét.

Ha így van, akkor a ló ugyancsak megérhet akár 100 milliót is, hiszen az angol királyi család kedvenc lóversenye, a Royal Ascot versenylovainak ára alsó hangon 200 000 angol font környékén kezdődik.

Apach-Girl hátán Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Felzúgtak a szirénák, váratlanul állt le egy férfi szíve Hajdú-Biharban

INSIDER

Egyik nap tél, másik nap nyár: mutatjuk, hogy folytatódik az időjárás

INSIDER

Prostik miatt áll a bál Nyírbátorban: házak között árulják magukat a lányok

INSIDER

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság