INSIDER

„A karjaim közt halt meg” – megrázó vallomást tett a fóti gyilkosság áldozatának édesanyja

Képtelen feldolgozni a lányával történteket a fóti horrorházban halálra késelt Erika édesanyja.
  • Szerző: Ripost

Mint azt a megírta, január 8-án vendégségbe ment Máriához és annak 86 éves élettársához a nő két gyermeke. A korábban mindig nyugodt férfi összeszólalkozott egyikükkel, a fodrászként dolgozó Erikával és kegyetlen módon meggyilkolta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

„Az ölemben, a karjaim közt halt meg. Már nem tudott mondani semmit. Láttam, ahogy elhomályosult a tekintete” – csuklott el a Borsnak nyilatkozó Mária néni hangja. Az idős asszony azóta rendszeresen jár ki a temetőbe, ahol a két évvel ezelőtt, hasnyálmirigyrákban elhunyt fia, Csaba nyugszik. „Csak ott lelek némi nyugalmat. Elmesélem a fiamnak, mi történt a húgával. A még élő, utolsó gyermekem szeretné, ha hozzá költöznék, de nem szeretnék. Egész nap sírok, és nem szeretném, ha ezt látná a 11 éves unokám. Itthon csak a konyhába vagy a fürdőszobába megyek ki, hogy egy pohár vizet igyak vagy mosakodjak, és már megyek is az ágyba”mesélte Mária, akinek fogalma nincs, hova tűnt az élettársa kulcsa, nyoma veszett. Így az asszony retteg, hogy egyszer csak visszatér a házba a gyilkos férfi. Mindeközben rendszeresen álmodik a lányával.

„Akkor úgy beszélgetünk, mintha még élne. Aztán felébredek, és szembesülök a valósággal. Az az egy vigasztal, hogy már 72 éves vagyok, és talán már nincs sok hátra nekem” mondta az édesanya a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?