INSIDER

120-szal karambolozott, megdöbbentő magyarázatot adott tettére az édesanya

A durva balesetet csodával határos módon mind a három résztvevő túlélte.
  • Szerző: Ripost

Durva baleset történt az ausztriai Fertőmeggyesen, mert egy nő – állítása szerint – istennek képzelte 5 éves kisfiát. Az asszony akkor 120 km/h-val egy Dácia elé rántotta a kocsiját, a karambolban szerencsére sem a vétlen sofőr, sem pedig a hátul, gyermekülésben ülő kisgyerek nem sérült meg...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem akartam senkinek rosszat, azt sem vettem észre, hogy egy autó jön velem szemben” – mondta a Győri Törvényszék előtt az anya, aki a vád szerint három évvel ezelőtt akkor 5 éves kisfiát és saját magát próbálta megölni.

Az édesanya azóta sajnálja a történteket és azt is, hogy betegsége ellenére nem szedte rendesen a gyógyszert. Állítása szerint nem akart volna fájdalmat okozni a kisfiának. Sőt azt mondja szó sem volt öngyilkosságról.

Fotó: Police

Azt viszont elismerte, hogy a gyermekét hetek óta istennek tekintette, követte kívánságait, s ekkor épp azt kérdezte tőle, merre menjünk. Mire Arnold bal felé biccentett a fejével, a nő meg elrántotta a kormányt – írja a Blikk.

A vétlen sofőr, akinek a kocsijába belehajtott a nő, a frontális ütközés után azonnal odarohant az autójukhoz.

„Kérdeztem, mi történt, jól vannak-e, de ő csak nézett maga elé meredten, gondoltam, a sokk miatt. Motyogott valamit, aminek nem volt értelme. Majd felpattant, aztán elkezdett ordítani mindenkivel. Nemsokára megérkezett az értesített férj is” – mondta a bíróságon Szabolcs.

A főügyészség több emberen elkövetett és 14. életévét be nem töltött személy elleni emberölés kísérletével és rongálással vádolja az asszonyt. Mindezért életfogytiglanit is lehet kapni, de az édesanya esetében enyhítő körülménynek számít, hogy korlátozottan volt beszámítható a baleset idején.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?