INSIDER

10 emeletnyi zuhanás élt túl a magyar lány

Kiugrott egy 10. emeleti panellakás ablakából egy 23 éves lány Szegeden. Csodával határos módon túlélte a zuhanást, amit bizonyára annak köszönhet, hogy egy fa tompította az esését. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.
  • Szerző: Ripost

Döbbenten áll a szegedi lakótelep közössége a mindig mosolygó fiatal lány drámája előtt. D. a közelmúltban költözött el a szülői házból. Úgy tűnt, boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia, ám eddig tisztázatlan körülmények között a múlt héten fellépett az ablakpárkányra és a mélybe vetette magát. A 10. emeletről nagyjából 30 métert zuhanás után szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott ugyan sérüléseket neki, ám lelassította a zuhanását – tudta meg a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A lapnak az egyik szemtanú a következőket mondta:

„Éppen a szobámban voltam, amikor hallottam egy tompa puffanást. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát” – nyilatkozta a férfi.

A napilap elérte D. édesapját, aki azt kérte, csak a keresztnevek kezdőbetűje jelenjen meg nyomtatásban.

„Harmadszor történt az életünkben hasonló tragédia” – mondta Gy. – „Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk a lányom állapotát, aki több súlyos sérülést is szenvedett. Annyit tudok, hogy életben tartják és különböző vizsgálatokat végeznek rajta. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz mindennek a kimenetele” – zárta szavait az aggódó édesapa.

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja az éjjel-nappal elérhető ingyenes segélyvonalat: 116-123.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?