Létrehozva: 2020.09.27.

Így kokóztak a kispesti szocik, kitálalt a sofőr

Tivornyákról, kábítószeres bulikról és esténként elszórt százezrekről tálalt ki V. Ákos, a kispesti baloldal éjszakai sofőrje. Prostituáltak és visszaosztott pénz.

A sofőr állítja, hogy a hírhedt, ősszel kiszivárgott Lackner-felvételek valódiak, ő pedig személyesen jelen volt a hírhedt kokainozós MSZP-s bulin. És nemcsak ezen, hanem több száz(!) hasonlón.

A sofőr a kép- és hanganyagok nyilvánosságra kerülésekor azonnal felismerte Lackner Csabát, sőt, állítása szerint ő is jelen volt azon a bulin is, ahol Lackner a fehér port szárította a ventilátor előtt. Cáfolta a szocialista politikusok védekezését, miszerint az MSZP-s politikus kezében nem kábítószer volt. „Az nemcsak kábítószernek látszó fehér por, hanem egyértelműen az” – szögezte le, hozzátéve, hogy ez nem egyszeri alkalom volt. Rendszeresen zajlottak kokain partik szocialista politikusok részvételével.

V. Ákos megfogalmazása szerint azért nyilatkozott a Hír TV-nek, mert felháborította az, ami Kispesten folyik. A férfi állítja, amióta Lackner Csabát ismeri, legalább száz(!) különböző bulin vett részt az ex-MSZP-s képviselővel.

Kábítószer volt a zacskóban

Elmondása szerint a kispesti Lackner–Kránitz–Gajda háromszögbe a focin keresztül vezetett az útja: jól teljesített egy tornán, aminek következtében a szocialista politikusok bevették a társaságba. Később barátok lettek, ezt követően kezdődtek a közös bulizások. A férfi egy sofőrszolgálatnál dolgozott, és a baloldali politikusokat többször fuvarozta az éjszakában, így innen is ismerte a kispesti hangfelvételeken hallható történeteket.

A banda központi alakja Gajda Péter kispesti polgármester(az ő cimborája a kokainos Lackner, aki lebuktatta őket).

Gajda a legszorosabban a mai napig együttműködik Kránitz Krisztiánnal a kispesti vagyonkezelő nagy pénzeket mozgató hatalmasságával is, mondhatni sülve-főve együtt vannak. Kránitz az, aki miután leleplezte az üzelmeit feljelentett a rendőrségen még egy kispesti ellenzéki politikust is.

Paróczai Anikó, a Momentum helyi képviselője ugyanis megpróbálta kibogozni az ügyet, de a szocik csúnyán a kezére vertek. Ezt még a nyáron a Bors írta meg elsőnek. Megfenyegették, megpróbáltak ráijeszteni, sőt Kránitz(Krinyó), a vagyonkezelő főnöke még a rendőrségen is feljelentette. Profi ügyvédekkel ugrottak neki, becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt a rendőrségre cibálták, a kispesti önkormányzat ÁTLÁTHATÓSÁGI TANÁCSNOKÁT.

V. Ákos, a most kitálaló sofőr megfogalmazása szerint azért nyilatkozott éppen most a Hír TV-nek, mert nagyon felháborítja mindez, ahogyan a szocialista hatalmi kör bánik az emberekkel, és viszonyul az emberi sorsokhoz. A férfi állítja, amióta Lackner Csabát ismeri, legalább száz különböző bulin vett részt az ex-MSZP-s képviselővel.

Kábítószer volt a zacskóban

A hangfelvételek nyilvánosságra kerülése óta is rendeznek bulikat Kispesten a botrány szereplői, de már óvatosabbak – erről is beszélt V. Ákos. Azt gondolja, Gajda a polgármester azért sem szorongatja meg kokózó Lacknert, mert tudnak egymásról dolgokat.

„Viccelődhetnék azzal, hogy felebaráti szeretet, de úgy gondolom, hogy itt pénzről van szó elég keményen” – tette hozzá.

V. Ákos, a sofőr megerősítette, hogy a bulikon többször is hallott a kispesti hangfelvételeken is kibeszélt szisztémáról, ami szerint a pénzt nem a büdzséből veszik el, hanem külső vállalkozókon keresztül jön vissza. Állítása szerint ezt „visszaosztott pénznek” szokták nevezni. Ezekben az üzelmekben a Gajda alá tartozó Kránitz Krisztián és Lackner Csaba is részt vett - jelentette ki, hozzátéve, hogy a jelenleg is a kispesti vagyonkezelő élén álló Kránitz Krisztián mindannyiuk közül a legmohóbb.

Mint ismert, a Gajda Péter szocialsita polgármester zavaros ügyeiről szintén mesélt Lackner a felvételeken. Amikor szóba került, hogy a polgármester mibe fektette a pénzt, amit „kapott”, Lackner úgy válaszolt: „Hát ingatlanokat vásárol, most is szereztem neki ingatlant.”

A sofőr beszámolt egy balatonfüredi buliról is, ahol a három-négynapos tivornyán jelentős volt az alkohol- és drogfogyasztás is. Kiemelte, nemcsak kokain fogyott, hanem a társaság nagy kedvence is, a bogyó néven ismert extasy tabletta. A résztvevők az efféle bulik alkalmával prostituáltakat is rendeltek, mert „természetesen a feleségek otthon maradtak„. A baloldal sofőrje szerint Lackner szeret a társaság közepe lenni. Az önkormányzati képviselő szórta a pénzt, egy-egy görbe este negyven- és kétszázezer forint közötti összegbe is kerülhetett.

A hangfelvételek készítésekor, 2019 nyarán különösen sok ilyen buli volt, mivel V. Ákos szerint ekkor Lackner felesége épp várandós volt, ezért a képviselőnek ”sok mozgástere maradt„. Az egykori sofőr beszámolt arról, hogy a kokainozó MSZP-s politikusnak a felesége mellett legalább két-három nőhöz volt köze – rajtuk kívül pedig rendszeresen igénybe vette prostituáltak szolgáltatásait is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megmagyarázhatatlan UFO-t látott a Hold előtt az elismert csillagász

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat

POLITIK

Összeáll a dollárbaloldal

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút