Létrehozva: 2019.09.30.

Tarlós: most már érthető, Karácsony miért nem akar beszélni Zuglóról

Mellébeszélésektől hemzsegő főpolgármester-jelölti kampányt folytat az ellenzék, amelynek a jelöltjei tapasztalatlanok – mondta Tarlós István harmadik ciklusára készülő főpolgármester a Karc FM-nek adott rádióinterjúban.

„Olyan hamis, csúsztatásoktól hemzsegő kampányt, mint ez a mostani, én harminc év alatt még nem éltem meg” – jelentette ki a főpolgármester a beszélgetésben, majd hozzátette azt is, hogy „ilyen mezőny még soha nem jött össze főpolgármester-választáson, mint most.”

Karácsony „tapintatosan” hallgat az általa vezetett kerületről

A korábbi kampányokban a főpolgármester-jelöltek arról beszéltek, hogy mit csináltak. Most a mezőny minden tagja tapasztalatlan, és főleg a magát legerősebbnek mondó Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt az, aki nem tényleges fővárosi ügyekről beszél – mondta Tarlós István. Hozzátette, hogy eközben Karácsony Gergely az általa vezetett kerületet érintően, az egyetlen területen, ahol teljesítményeket sorolhatna fel, tapintatos hallgatásba burkolózik az egész kampány alatt.

Esetlen kísérletek az eltusolásra

Tarlós Istvánt a műsorban kérdezték Karácsony Gergely csütörtökön kiszivárgott hangfelvételéről is. A főpolgármester elmondta, nem érti azt az esetlen kísérletet, hogy az ügyben az érintettek csak technikáról és nem a tartalomról beszélnek.

Végül is Karácsony Gergely a saját hangján triviális módon kimondott bizonyos mondatokat, amiknek súlyos tartalmuk van

- mondta Tarlós István. Szerinte így már érhető, hogy miért nem akar beszélni az általa vezetett kerületről Karácsony Gergely, aki a televízióban elmondja, hogy őt nem lehet megfélemlíteni, de fél Zugló arról beszél, hogy milyen a kapcsolata Tóth Csaba szocialista képviselővel. Zuglóban nagyon régóta beszélik, hogy a polgármester nagyon fél ettől a képviselőtől, a zuglói testület pedig – Karácsony Gergely saját szavai szerint – kezelhetetlen a számára. Kitért arra is, hogy ha a zuglói polgármesternél annyira zéró tolerancia van a korrupcióval szemben, akkor hogy lehet az, hogy semmilyen jogi és kommunikációs lehetőséget ki nem használva, „lehajtott fejjel” aláírta azt a parkolási szerződést, amit ő maga nevezett piszkos alku eredményének.

Budapest nem egy a sok közül

Tarlós István elmondta, az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányának a célja, hogy azt arra hegyezzék ki, mintha a fővárosi választás egy – az ellenzék irreális vágyai szerinti – kormányváltással lenne azonos. A főpolgármester szólt arról is, hogy Budapestnek a jelenleginél nagyobb arányban kellene részesülnie a forrásmegosztásokból. Budapestet nem szabad és nem is lehetséges úgy kezelni, mint egyet a 3200 önkormányzat közül – hangsúlyozta Tarlós István, majd felidézte azt is, hogy a mostani kormány brutális adósságot vállalt át a fővárostól.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-