NÍNÓ

Halálos buszbaleset: hét gyereket már hazaengedtek a kórházból

Hazaengedtek az ajkai kórházból hét gyermeket a szombati, halálos kimenetelű bakonyjákói buszbaleset sérültjei közül – hangzott el M1 aktuális csatorna vasárnapi hírműsorában.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz a 83-as számú főút 10. kilométerszelvényében, Bakonyjákó külterületén 2019. szeptember 28-án 17 óra 5 perckor, írja a Police.hu.

Fotó: police.hu

A balesetben gyerekeket szállító kisbusz és személygépkocsi ütközött a 83-as főúton, az autó vezetője, egy 27 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Fotó: police.hu

A személygépkocsi utasai közül egy nőt életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek a győri kórházba, egy másik, súlyosan sérült nőt pedig mentőautóval az ajkai kórházba. A kisbuszban a sofőr és nyolc gyerek utazott, zúzódásaik miatt mindegyik gyereket az ajkai kórházba vitték a mentők.

Fotó: police.hu

Nagy Zoltán, az ajkai Magyar Imre Kórház igazgatója a csatornának azt mondta, hogy a baleset sérültjei közül már csak egy könnyebben megsérült gyereket és egy nőt kezelnek súlyos sérülésekkel.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?