POLITIK

Hadházy nagy pofont kapott, a fal adta a másikat

A kormányt akarta bírálni, de a nagy akarásban egy baloldali önkormányzatnak rontott neki. Aztán meg még az is kiderült, hogy...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hadházy Ákos a Facebookján kitett egy videót – pontosabban csak egy linket, amin megnézhető a felvétel -, ami szerint a szentendrei halottasházban méltatlan körülmények vannak, a halott embereket egymás hegyén-hátán tartják.

Az LMP-nek sem kellő, most független képviselő emiatt a kormányt bírálta, jöttek az unalomig ismert közhelyek az egészségügyről, kórházak állapotáról, a kormány felelősségéről, így meg úgy a propaganda, satöbbi, satöbbi.

Csakhogy: az általa mutogatott felvételek a szentendrei önkormányzat felügyelete és fenntartása alá tartozó halottasházban készültek, a szentendrei polgármester pedig a baloldal által támogatott Fülöp Zsolt. Vagyis, nem a kormányhoz, hanem a baloldali városvezetéshez kellett volna fordulnia.

Vagy azt nem tudta Hadházy Ákos, hogy a halottasházat a helyi önkormányzat tartja fent, vagy azt nem, hogy a szentendrei polgármester nem kormánypárti. Vagy egyiket sem tudta. Csak szokásához híven ész nélkül vagdalkozott,

Az egész akciót nyilvánvalóan azért szervezte Hadházy Ákos, hogy megpróbálja bebizonyítani, a koronavírus-járványt a kormány nem megfelelően kezeli.

Később aztán, miután Fülöp Zsolt szentendrei polgármester vizsgálatot indított a halottasházzal kapcsolatban az is kiderült, hogy a halottasházban egyetlenegy olyan ember nem volt, aki koronavírusban halt volna meg.

Ha nem lenne annyira szégyellnivaló és tragikus ez az egész kínunkban nevetnénk. De így?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?