NÍNÓ

„Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?” kiabálta a meggyilkolt édesanya Zuglóban

Féltékenységből szúrhatta le a feleségét egy 37 éves, feltehetően külföldi férfi Zuglóban. A vérengzést a házaspár 2,5 éves gyermeke is végignézte.
  • Szerző: Buster

Szörnyű jeleneteknek lehettek szemtanúi szombaton kora délután a XIV. kerületi Füredi-park lakói. Egy Toyotában ülő házaspár hangos
szóváltásba kezdett, majd egyre hevesebben veszekedett. A vita során előkerült egy kés is, amit a férfi többször élete szerelmébe döfött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest, 2021. április 24.
Letakart holttest 2021. április 24-én a fõváros XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen, ahol egy 37 éves férfi a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét.
MTI/Mihádák Zoltán

A Bors információi szerint a 33 éves Eszter megpróbált elmenekülni a tragédia helyszínétől alig néhány méterre lévő óvoda melletti családsegítőbe, de az utca aszfaltján összerogyott. Egy ott lakó próbált neki segíteni, hívta azonnal a mentőket, de azok hiába érkeztek hamar a helyszínre, már nem tudták megmenteni a nő életét, elvérzett. Felreppentek a hírek, amely szerint a pár gyermeke is a helyszínen volt, amikor a tragédia megtörtént, és ráadásul végig is nézte, amint édesapja többször megmártja a kést az édesanyjában.

Zuglói gyilkosság

A rendőrök hosszú órákon át helyszíneltek

Az is kiderült, hogy a gyilkossá vált, feltehetően külföldi férfi valószínűleg készülhetett a bűncselekményre. Egyesek tudni vélik, hogy a házaspár kapcsolata már korábban megromlott, és az áldozat már egy másik férfi oldalán kereste a boldogságot. A férfi azonban nehezen viselte a nő elvesztését, mint ahogy azt sem akarta elfogadni, hogy a gyermekét egy számára idegen férfi nevelje. Az asszony azonban mindenképpen válni akart, mert nem tudta tovább elviselni hitvese agresszivitását. A házaspár egyébként állítólag azért találkozott, hogy a válás részleteiről és a gyermekelhelyezésről egyeztessen.

A 37 éves tettes a családanya életének kioltása után egy darabig tépelődött a földön fekvő felesége mellett, miközben még mondott neki valamit, aztán a még mindig csuromvéres kést egy szeméttárolóba dobta. Így tett az asszonya vére által szennyezett zakójával is. Ezeket a rendőrök meg is találták.

Zuglói gyilkosság

A rendőrök végül elvezették a tettest

A Bors megtudta: a családot a környéken élők nem ismerik, vélhetően azért, mert a házaspár nem ott lakott. „A pár először bent ült a kocsiban. Ott kezdtek veszekedni, de hogy miről beszéltek, azt nem értettem, mert nem magyarul beszéltek egymással. A nő hangosan sikított és kipattant az autóból. A férfi követte, valósággal kergette. A szerencsétlen, amúgy igen csinos nő összevissza szaladgált, közben többször megtorpant. Valósággal spriccelt a vére, közben segítségért kiáltott. „Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?” kiabálta kétségbeesetten, de már egyre inkább fogyhatott az ereje, végül összeesett” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Ria hosszú évek óta az utcában él. Szinte naponta megy el azon az utcarészen, ahol a meggyilkolt Eszter feküdt. „Ezt nem lehet elfelejteni. Alig tudtam aludni. Csak akkor könnyebbültem meg valamennyire, amikor a rendőrök már kordont bontottak, és elvitték a holttestet. A gyilkost még sokáig a helyszínen tartották. Hátrabilincselt kézzel beültették egy rendőrautóba. Egy fegyveres katona vigyázott rá”- mondta a nő a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?