INSIDER

Drámai részletek az érdi tragédiáról: édesanyja mellett halt meg a férfi

Borzalmas tragédia következett be szombat éjjel a 6-os főúton. A vétlen sofőr kirepült a kocsiból, ami agyonnyomta.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, tragédia történt az éjjel a 6-os főúton Érd magasságában. Az egyik éles kanyarban frontálisan ütközött össze két személygépkocsi.

Egy 28 éves fiatalember a sebességkorlátozó tábla ellenére nagyon gyorsan mehetett Audijával, ezért tért át a szembe sávba, ahol összeütközött egy szabályosan haladó Mercedesszel.

Az ütközéstől a vétlen autós lerepült az út melletti árokba, a kukoricásba. A sofőr egy 38 éves budapesti férfi volt, aki a Tények információi szerint nem volt bekötve. Az ütközés erejétől kirepült az ablakon keresztül és az autója agyonnyomta. Az áldozat édesanyját újra kellett éleszteni.

A helyszínre öt mentőautó érkezett. Az Audit vezető 28 éves fiatalember súlyos, míg utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A sérülteket kórházba szállították.

„A kocsiból a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki az autóban rekedt sérültet, akit hordágyra fektetve, majd kézi tűzoltó létrákból megépített úton felhoztak a meredek töltésoldalon. Ezzel egy időben egy speciális távrendszerrel oldották meg azt, hogy az autó ne boruljon föl” – tájékoztatott Kisdi Márk Máté szóvivő.

„Egy 57 körüli nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, de így is életveszélyes állapotban szállították kórházba. Egy férfi csípőtájék törés gyanúja, hasi sérülés gyanúja miatt szorult ellátásra. Illetve egy negyedik sérült, egy nő zúzódásokat szenvedett. Őket kórházba vittük” – részletezte Győrfi Pál.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – hangzott el a Tények műsorában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?