POLITIK

Berki Krisztián: Karácsony emberségből megbukott

Az immár hivatalosan is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián be nem jelentett látogatást tett a „környezetvédő” Karácsony Gergely kerületében, Zuglóban. A Ripost kérdésére összefoglalta az ottani állapotokat.
  • Szerző: Ripost

Káosz, mocsok, szeméthegyek és életveszélyes bérház – az immáron hivatalosan főpolgármester-jelölt Berki Krisztián ezt találta, amikor nemrég bejelentés nélkül látogatást tett Karácsony Gergely kerületében. A Zuglóban uralkodó állapotokról videót is készített a híresség, amit az Instagram-oldalán osztott meg.

Fotó: Markovics Gábor

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mit gondoltok, merre járok Pesten? Melyik sikerpolitikus sikerkerületében? #bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Berki egy önkormányzati bérházba is ellátogatott, ami a helyiek szerint életveszélyes.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zugló 2019-ben!!! Karácsony Gergely Zuglóban megbukott! Ugye nem akarjuk, hogy Budapest is ilyen állapotban legyen! #bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

A zuglói szemle kapcsán a is megkereste Berki Krisztánt, aki a lapunknak úgy nyilatkozott, szerinte Karácsony emberségből megbukott.

 

„Zuglóban járva olyan dolgokat tapasztal az ember, mintha a Dél-Oszétiában lenne. A 21. században ilyen Budapesten nem fordulhatna elő. Ha Karácsony Gergely négy évvel ezelőtt azt ígéri, hogy lebont egy házat, mert az lakhatatlan, és ez nem sikerül neki, akkor inkább húzza be fülét, farkát és vegyen még egy vitorlás inget, majd keressen egy másik szakmát, mert ez nem az ő területe. És véletlenül se kérjen egy ilyen lakásért 20 ezer forint bérleti díjat! Emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott. Pótfelvételi 10 év múlva.”

– nyilatkozta lapunknak a főpolgármester-jelölt.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?