Létrehozva: 2021.12.06.

Anonymus újabb hangfelvétele: amerikai nagytőkés csoportok embere Bajnai Gordon

Újabb meglepő részletek, információk szivárogtak ki.

 

Bajnai Gordon gyakorlatilag az amerikaiak embere, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal pedig minden pénzt külföldről kap – lényegében ezt mondta Gansperger Gyula azon az egyeztetésen, amelynek hanganyagát Anonymus juttatta el a szerkesztőségünkhöz. A baloldali kapcsolatait ecsetelő üzletember beszélt arról is, hogy az ellenzéki médiára, közelebbről a 444-re befolyása van Soros Györgynek, de anyagi segítséget nyújt Veres Tibor, a Wallis tulajdonosa is. Érdekes mondatok hangoznak el továbbá arról, hogy valójában kik fizetik a baloldali szakértőket, politológusokat – írja az hírportál. Anonymus (Forrás: Videa.hu) Karácsony Gergely szerint Gansperger Gyula fideszes üzletember. A főpolgármester a múlt héten hosszú Facebook-bejegyzésben igyekezett ezt bizonyítani, eszmefuttatása végén pedig azt a következtetést vonta le, hogy a Városháza-gate-hez a baloldalnak semmi köze nincs, a hatalmas épületet pedig fideszesek akarták megvenni. Hétfő reggel Anonymus újabb felvételt juttatott el az Origo szerkesztőségéhez, amelyen – mint számos korábbi hanganyagon, ismét – Gansperger Gyula hangja hallható.

A felvétel alapjaiban cáfolja meg Karácsony Gergely állításait

Gansperger ismét az orosz befektető képviselőjével beszélgetett. Ám ezúttal nem a Városházáról vagy más fővárosi ingatlan jutaléknak nevezett kenőpénzzel történő megszerzéséről volt szó. A felvétel elején Gansperger önmagát, a politikai kapcsolatait mutatta be néhány múltbéli történeten keresztül. De érdemes a beszélgetésrészletből szó szerint is idézni!
továbbra is a fenti hat bűncselekmény gyanúja miatt zajlik a vizsgálat, az NNI azonban november végén célszerűségi okból egyesített néhány feljelentést. Ahogy arról az Origón az elmúlt hetekben számos olyan felvétel került nyilvánosságra, amely alapján megkérdőjelezhető, hogy a fővárosi ingatlaneladások törvényes keretek között zajlanak. A hanganyagokon szó esik a fővárosban kialakított jutalékos, vagyis korrupciós rendszerről, és személyekre lebontva ismertetik a szisztéma működését. A felvételeken az ismeretlen befektetők mellett Gansperger Gyula baloldali üzletember, Bajnai Gordon volt kormányfő, Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője, illetve Berki Zsolt kétes előéletű vállalkozó hangja azonosítható be. Az Anonymus néven szereplő ismeretlen által nyilvánosságra hozott felvételek alapján született feljelentések lényege, hogy a politikusok tudtak a fővárosi Városháza és számos más, nagy értékű fővárosi ingatlan értékesítésének szándékáról, sőt régóta kiárusítják az ingatlanvagyont olyan módon, hogy az értékesítésből származó pénzek egy része visszacsorog a politikusokhoz.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat

POLITIK

Összeáll a dollárbaloldal

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút