HARCÉL

Alkoholizmus, lenyúlás, ingatlanüzlet – Kispesti MSZP-s maffiamódszerek

A Magyar Nemzet cikksorozatában ezúttal az MSZP-s EP-képviselők strómanjairól, Gyurcsány Ferenc alkoholizmusáról, valamint arról is szó esik, hogy felvettek az önkormányzathoz egy nemzetközi szélhámost, aki 43 millió forinttal rövidítette meg a kispestieket.
  • Szerző: Ripost

Az írást a hanganyagból származó felvételek is „színesítik”. Elhangzik az is, hogyan kell kitenni a szegényeket az önkormányzati lakásokból.

Olyan kép- és hangfelvételek jutottak a lap birtokába, amelyeken egy kispesti MSZP-s képviselő beszélget társaival a helyi ügyekről „kólának” nevezett fehér por és alkohol fogyasztása közben.

A ban azt a végtelen aljasságról árulkodó részletet olvashatják, amelyik éppen az önkormányzati lakások „felszabadításának” módszereiről szól.

Lackner Csaba arról mesélt, hogyan kell kitenni a szegény embereket az önkormányzati lakásokból. „Érdekes, az arab meg akarta venni azt a telket, és pikk-pakk ki lettek b…va az emberek” – mondja Lackner egy Attila utcához közeli telek kapcsán, hozzátéve, hogy „Patek [Gábor] nagyon fel tudja gyorsítani az eseményeket”.

Lackner elmondja, hogy a jogszabályok szerint fel kell ajánlani az önkormányzati lakásban élőknek ugyanazt a kategóriájú lakást kétszer. Ha a másodikat sem fogadják el, akkor „azt lehet mondani, hogy az ön bérleti joga a 17 millió forintos ingatlan helyett ér hét és felet. Itt a hét és fél, átutaljuk az ön bankszámlájára, viszontlátásra, aztán menjen a f…ba”.

Ha pedig jogi hercehurca keletkezne, akkor jön egy bérlemény-ellenőrzés, és „akkor szép lassan eljutunk olyan helyzetbe, ahol meg kell fogni a grabancot b…meg”. Nem sokkal később így fogalmaz: „Az, hogy valaki egy kolerából bele legyen rakva egy jobba, az, b…meg, az önkormányzatnak sok pénzébe kerül.”

Lackner elmondja, hogy Lakatos József vállalkozó újítja fel az önkormányzati lakásokat. Az üzletember Somogyi László mellett a visszaélések másik kulcsfigurája. Ezek lehetnek Lackner legsúlyosabb mondatai.

A teljes írás és a hangfelvételek itt olvashatók és hallgathatók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?