HARCÉL

A szocialisták nekiláttak Zugló kiárusításának

A szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. „Szabadrablásra készülnek, minden bizonnyal nemcsak Zuglóban, hanem egész Budapesten” – fogalmazott a képviselő.
  • Szerző: RIPOST

A politikus újságíróknak azt mondta: Horváth Csaba, Zugló új, ellenzéki polgármestere azt ígérte, hogy nem fognak önkormányzati ingatlanokat értékesíteni. Majd másnap a Népszavában megjelentek az eladásra kínált zuglói önkormányzati ingatlanok hirdetései – közölte.

Így hazudnak és így vezetik a várost – értékelt, hozzátéve: a szocialisták nem is különösebben leplezik, hogy el akarják herdálni és le akarják rabolni az önkormányzati vagyont és a közpénzeket. Ráadásul gátlástalanul nyerészkedni akarnak ezen – jegyezte meg.

Felidézte: Horváth Csaba azzal kezdte polgármesterségét, hogy minden pénzügyi és vagyoni kérdésben magához akarta vonni a döntés jogát és meg akarta kerülni a képviselő-testületet, ahol ráadásul még többsége is van, vagyis a sajátjaiban sem bízik.

Megjegyezte: a gyalázatos és átlátszó javaslatot végül kénytelen volt visszavonni. Nacsa Lőrinc úgy látta: az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál máris megy a tülekedés a hatalomért és a pénzért.

„Szabadrablásra készülnek, minden bizonnyal nemcsak Zuglóban, hanem egész Budapesten” – fogalmazott a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?