RIPOSTER

5 évre bebetonozták Kálmán Olgát, 60 millió mindenképp jár neki

Helyreigazítás: Lapunk 2019.december 15-i számában „5 évre bebetonozták Kálmán Olgát, 60 millió Forint mindenképpen jár neki” címmel megjelent cikkében valótlanul állítottuk, hogy Kálmán Olgát munkaszerződése szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatása végéig illetné fizetése és akkor is, ha előbb megszűnne a jogviszonya, valótlanul állítottuk azt is, hogy mindenképpen jár neki 60 millió forint.” Karácsony hálás volt Gyurcsány főpolgármesterjelöltjének. 60 milliót adott neki és öt évre valósággal bebetonozta.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Karácsony nem fukarkodott a közpénzzel, nagylelkűen hosszú évekre biztosította Kálmán Olga megélhetését. Gyurcsány kedvenc „független” tévése, aki már nem titkolózik tovább, be is lépett az Apró-Dobrev klán pártjába, most komolyabb vagyonnal felérő hűségpénzt kapott.

Csak alapfizetésként összesen 60 milliót vihet haza és ez csak az a alappénz, erre jöhetnek különdíjak, jutalmak, mozgóbérek és eseti megbízatások.

Közérdekű adatigénylés révén vált hozzáférhetővé Kálmán Olga szerződése, ami 5 éven át biztosítja számára a nem is akármilyen megélhetést. A magyar médiában ilyen zsoldot, hűségpénzt még senki sem kapott. Ha véletlenül az 5 év lejárta előtt távoznia kell, akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, hiszen a szerződés szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának a végéig megilleti őt a busás juttatás.

5 év, azaz 5X12 = 60 hónap. Történjen bármi, biztosan jár neki a 60 milla.

Karácsony bőséges politikai hűségpénzt fizetett Gyurcsány médiazsoldosának

 

A főpolgármester tehát a közpénzből nagylelkűen megjutalmazta a néhány hónapja még vele szemben elinduló gyurcsányista főpolgármester jelöltet. Pedig Kálmán Olga nem olyan régen még Gyurcsánnyal együtt hangoztatta Karácsony teljes alkalmatlanságát. A garantált 60 millióért már biztosan nem mond ilyeneket.

Gyurcsány árnyékként követi, kézi vezérléssel irányítja Kálmán Olgát. Megkapta érte a 60 milliós zsoldot

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?