Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.25. 20:27
Módosítva: 2024.09.25. 20:31

Magyar Péter volt barátnője: Számítottam rá, hogy agresszíven reagál

Azt mondja, ő nem zsarolta meg Magyar Pétert.

A Tisza Párt elnökének egykori párja kereste meg az Indexet hogy meséljen kettőjük kapcsolatáról,  és  arról, hogy mit látott a Tisza párt alapításának első hónapjaiban.

Magyar Péter Facebook-bejegyzésben válaszolt, és  közölte, zsarolás miatt feljelentést tesz korábbi szerelme ellen. Vogel Evelin erre azt válaszolta, hogy számított  Magyar Péter agresszív reaciójára.

„Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék” – kezdte közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője. Állítja, ő nem zsarolta meg a Tisza Párt elnökét, de más tagjait sem.

„Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni"

Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni

– fogalmazott. Hozzátette, „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik abból semmi építő nem születik”.

Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked, vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!

– írta  Vogel Evelin, aki felteszi a kérdést a Tisza Párt elnökének: „arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?”

„Engem többé már nem tudsz megijeszteni!” – jelentette ki bejegyzése végén.

Az Index, ahogy korábban is, az exkluzív interjú megjelenése előtt is meghívta Magyar Pétert egy élő beszélgetésre.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek