A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.

Magyar Péter a tangózással próbálta kimagyarázni a zaklatást

Szerinte átmászni nők lába között és tangózni ugyanaz.

Mint ismert Magyar Péter a nyár közepén Budapesten az Ötkert nevű szórakozóhelyen ismeretlen nők elé guggolva, a földön négykézláb mászva   keveredett végül büntetőüggyel végződő botrányba. Aztán mindenkit beperelt aki megírta a történteket.

A tangózáshoz hasonlította amikor átmászott ismeretlen nők lába között.

A Mandiner elleni perben azzal védekezett, hogy ő nem viselkedett botrányosan, nem zaklatott senkit. Azt találta mondani, hogy az ilyesfajta viselkedéshez hasonló amikor tangót táncolnak Argentínában, hiszen az másutt akár zaklatás is lehet.

Ez szerinte nem zaklatás, csak "erotikus tánc"

A bírósági jegyzőkönyv szerint így védekezett:

"Például Dél-Amerikában a tangó nevezetű tánc sokak számára itt, Európában erotikusnak számít, és lehet, hogy még zaklatónak is, a Mandiner tisztelt jogi képviselőinek is, viszont a világ nagy részén nem számít annak.”

Aztán még tovább fokozta és rágalmazni kezdett:

Különböző kultúrákban, különböző táncok vonatkozásában más a megítélés, hogy mi számít zaklatásnak. Valószínűleg a Mandiner főszerkesztőségében más irányelvek vannak, a kokainos partikon is - egyébként kiskorúakkal folytatott szexuális cselekmények során -, ott valószínűleg magasabb az ingerküszöb."

 

Arról viszont nem volt hajlandó beszélni, hogy a még nagyobb botrány elkerülése végett a biztonsági  őrök végül miért kényszerültek arra, hogy fizikai erőszakot, fojtófogást alkalmazva kidobják a szórakozóhelyről.

Így dobták ki a botrány okozó politikust

Nem beszélt arról sem, hogy folyik ellene - lopás és garázdaság miatt - a rendőrségi eljárás amit mentelmi joga mögé bújva próbál elkerülni.

Mint ismeretes a szórakozóhelyen Magyar Péter kicsavarta az egyik őt filmező vendég kezéből a mobiltelefonját, amit később, miután tántorgó léptekkel lement a Duna-partra bedobott a vízbe.

Tántorgó léptekkel, foltos nadrágban elindult a Duna felé. Zsebében az ellopott telefonnal...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek