dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.27.
Módosítva: 2024.07.30.

Verőemberekkel fenyegették Magyar Péterék az ellopott telefon tulajdonosát

Újabb részletek a politikus botrányáról.

Újabb részleteket mondott el Magyar Péter botrányos éjszakájáról a róla videófelvételeket készítő férfi, aki a Tényeknek nyilatkozott. Tegnap a hírműsorban is videókat mutattak be a Tisza Párt elnökéről. A mai adásból pedig az is kiderült, hogy a férfit Magyar Péter kétszer is pofon vágta. 

Az estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke is fenyegette, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, először fel sem ismerte Magyar Pétert, mert a politikus már akkor annyira részeg volt, hogy nehezen lehetett azonosítani. 

A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután ő pedig megpróbálta visszaszerezni, követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. Ekkor csattant el a két említett pofon, ami, elmondása szerint, váratlanul érte a telefonját visszaszerezni próbáló áldozatot. Mint mondta, ezután Magyar nagy elánnal a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta belepottyantani a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta, mert figyelték, hogy miért indult el a víz felé a politikus. 

A telefonját elveszítő férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt. A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetők voltak a felvételek, amelyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxusszórakozóhelyen. 

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 


 

A megfenyegetett férfi részletesen beszélt a Tenyek.hu-nak az esetről. Azt mondta, azért vette fel Magyart, mert tinilányokkal került szexuálisan túlfűtött helyzetbe.

Ahogy arról korábban többen is beszámoltak, Magyar Péter, a baloldali politikus példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív baloldali brüsszeli képviselő a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg.  Magyar Péternek éppen nagyon jókor jön az uniós képviselőség, hiszen a szexuális zaklatási botránya kapcsán sokkal nehezebben tudják majd felelősségre vonni, ugyanis védi a brüsszeli mentelmi joga.

A linkre kattintva pedig azt a videót is megtekinthetik, ahol Magyar Péter részegen botorkál, miután kidobták a luxus szórakozóhelyről. Valószínűleg a baloldali politikus ezt követően dobta a Dunába az áldozat telefonját.

.

 

A politikus kiskorú lányokat zaklatott, leguggolt eléjük, fejét hozzájuk szorította

Az estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke is fenyegette, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

 

A képen a Tisza párt vezetői

A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután ő pedig megpróbálta visszaszerezni, és követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. 

Ekkor ütötte meg váratlanul Magyar kétszer is.

Mint mondta, ezután Magyar nagy elánnal a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta beledobni a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta.

A férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt. A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetőek voltak a felvételek, melyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxus-szórakozóhelyen.

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Magyar Péter alelnöke, Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 

A Tények videója:

 

A Dunából előkerült felvételeken jól látszik hogy mennyire agresszív módszerekkel provokálta szexuálisan Magyar Péter a kiszemelt lányokat. Leguggolt eléjük, fejét intim testtájakhoz szorította, erőszakkal átmászott a lábuk között. 

Aki tiltakozott annak azt mondta: Örülj, hogy szétteheted nekem a lábadat!

Sikoltoztak, aztán elmenekültek a letámadott lányok
Erőszakkal átmászott a sikoltozó lányok lába között

A férfi akinek Magyar Péter erőszakkal ellopta a telefonját levideózta a botrányos jeleneteket, ezeket akarta eltüntetni a Tisza-párt főnöke ezért dobta később a Dunába a készüléket. Amit aztán a rendőrségi feljelentés után búvárok emeltek ki a vízből. Így sikerült végül lementeni a bizonyító erejű felvételeket.

A férfi a Tényeknek adott interjúban részletesen elmesélte, hogyan zaklatott, provokált nagy részben kiskorú lányokat a politikus. Akik  állítása szerint a zaklatás után zavartan elmenekültek a szórakozóhelyről.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek