Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
POLITIK

Szerző t.t.

Létrehozva: 2024.07.09.

Véres bandaháborúk törtek ki Bécs közepén

Felfegyverzett migránsbandák estek egymásnak a hétvégén Bécsben.

A rivális migránsbandák összecsapása péntek este kezdődött, szombaton és vasárnap folytatódott az osztrák főváros több kerületébenírták a bécsi lapok.
A pénteki és a szombati vita Brigittenauban viszonylag könnyen végződött, pénteken az Anton-Kummerer-Parkban két szír fiatalt meglőttek, egy csecsent pedig késtől megsebesítettek.

Négy sérült maradt az a pályaudvar aszfaltján a csata után - Fotó: Facebook

A vasárnap esti összetűzésben négy ember súlyosan megsérült. Három férfi szúrt sebet, egy férfi pedig fejsérülést szenvedett – mondta Philipp Haßlinger rendőrségi szóvivő. A rendőrség szerint mindhárom incidens összefügg egymással. Az APA információi szerint rivális csecsen, szír és afgán csoportok így próbálják rendezni a vitáikat, aminek hátterében kábítószer-kereskedelem, védelmi pénzek szedése állhat.

A rendőrség ezeket az információkat nem kívánta megerősíteni. Haßlinger közölte, hogy a férfiak késekkel, botokkal érkeztek a „megbeszélésre” a Meidling U6 állomásra vasárnap. Az indulásra váró buszok közelében estek egymásnak a migránsok. Az érintettek többsége a támadás után elfutott, de négy férfi erre már nem volt képes, őket kórházba szállították.

A helyiek beszámolói szerint helikopter is körözött a levegőben a fegyveres, álarcos bandatagok elfogására indított rendőrségi akcióban.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek