Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.12.
Módosítva: 2024.07.15.

Szexuális kényszerítés miatt feljelentették Magyar Pétert

Egy nő azt állította: a baloldali politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.

Szexuális kényszerítés gyanújával indulhat nyomozás Magyar Péter legújabb botránya miatt – értesült a Magyar Nemzet. Az ismert feljelentő, Tényi István ugyanis a hatósághoz fordult azután, hogy egy nő egy interjúban lényegében azt állította: a baloldali politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanújával Magyar Péter legújabb botránya ügyében Tényi István – tudta meg a Magyar Nemzet.

A közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus.

A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett. 

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte feljelentésében Tényi a nő interjúban elmondott szavait.

Az áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott.

A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át. Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. – Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját – emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő a megrázó részletekre, amikre Tényi is kitért az ügyészségnek elküldött levelében.

Az interjúban a hölgy azt is elárulta, hogy a személyes találkozó végül egy ötcsillagos szállodában volt, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival.

Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

Rengeteg bűncselekménnyel hozták kapcsolatba Magyar Pétert

Nem hagyja munka nélkül a hatóságokat a politikába csak pár hónapja beszállt Magyar Péter, hiszen nemcsak a sajtó hangos a különböző botrányaitól, több ügyben már fel is jelentették a baloldal messiását. Van itt minden: volt házastárs állítólagos zsarolása és lelki terrorban tartása, balhé egy diszkóban, erőszakoskodás és agresszív viselkedés egy randevún.

 

Magyar Péter Fotó: MTI/Illés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

Személyi szabadság megsértése, zsarolás, rongálás, garázdaság, lopás, rablás, szexuális kényszerítés – ezek azok a bűncselekmények, melyekkel összefüggésbe hozták az utóbbi időben Magyar Pétert hol a sajtóban, hol pedig feljelentés formájában a hatóság előtt. Előbbi két cselekmény gyanúja még a Varga Judittal való viharos házasságához köthető, a többi ügy viszont már azután merült fel Magyarral kapcsolatban, hogy a férfi a politika színpadára lépett. 

Balhé részegen egy diszkóban

A Tisza Párt alelnöke pár nappal EP-mandátuma átvétele előtt annyira botrányosan viselkedett egy klubban, hogy végül a biztonsági szolgálat vezette ki hajnal négy óra körül az „ötcsillagos” szórakozóhelyről. 

Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át agresszívan, garázda módon viselkedett. 

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.

 Végül több nő férfipartnere számon kérte Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

Az ügyészség nyomoz

Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt több feljelentést követően már aznap megindult a rendőrségi nyomozás. Az ügy végül, mivel Magyarnak mentelmi joga van, átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre (KNYF). Ha elegendő bizonyíték gyűlik össze, az ügyészség az EP elnökénél fogja kezdeményezni Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését. A Metropolnak korábban jogi szakértők is megszólaltak, szerintük garázdaság, rongálás, lopás vagy rablás gyanúja vetődhet fel.


Interjúban tálalt ki az egyik áldozat

Nem sokkal a nagy port kavart diszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A tényeknek egy nő exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Közlése szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyarral. 

– Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

 – emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúból az is kiderült, hogy személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta és próbálta szexre kényszeríteni, nem akart lefeküdni a férfival.

Utóbbi ügyben Tényi István szexuális kényszerítés gyanújával tett feljelentést az ügyészségen, így akár nyomozás is indulhat az eset kapcsán.


Családi ügyek

Magyar Péter késsel fenyegetőzött, bezárta Varga Juditot egy szobába, várandóssága alatt nekilökte egy ajtónak, öngyilkosságot színlelt, gyermekeit fenyegette. Bemutatjuk az öt legerősebb állítást a szerdai Varga Judit-interjúból, amelyet Hajdú Péter készített Magyarország volt igazságügyi miniszterével.

 

Varga Judit volt igazságügyi miniszter családja igazsága és védelme miatt adott interjút Hajdú Péternek. A volt igazságügyi miniszter a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális, s olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. Ezekből szedte össze a Mandiner az öt legerősebb állítást.

 

Magyar Péter késsel fenyegetőzött

Az egyik legdurvább eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be. Ezek után Magyar egy késsel kezdett mászkálni a házban.  „Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni” – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Bezárta egy szobába, a fia szabadította ki

„Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani – akkor már miniszter voltam” – mesélt el Varga egy másik súlyos esetet. Ez után elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki:

a nagy fiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki

– fogalmazott, majd hozzátette: minden gyerekük emlékszik még erre a jelenetre.

 

Öngyilkosságot színlelt

Varga Judit elmondása szerint, Magyar Péter egyszer azt is eljátszotta, hogy öngyilkosságot követett el. Mint mondta, feküdt mozdulatlanul, mellette pedig egy üres nyugtatós doboz volt. Nem válaszolt, Varga hiába szólongatta, így ijedten kihívta a mentőket. Amikor letette a telefont, Magyar felült az ágyban, majd közölte, hogy semmi baja. Majd elvitte magával Varga Judit telefonját, így a kiérkező mentők telefonjáról kellett elérnie a saját készülékét.

 

A terhessége alatt nekilökte egy ajtónak 

Az igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban, elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt. Elmondása alapján terhessége és kismamaideje alatt egyébként többször is megalázta őt Magyar. A legfájóbb az volt számára, amikor, első szülése után nem tudott betelni gyermekük látványával és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelet: 

„Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?”

Varga elmondása szerint ettől teljesen összetört és sírni kezdett, a férje pedig erre azt reagálta, „Sírjál, majd elmegy a tejed”.

 

A gyermekeket is fenyegette, és velük zsarolta feleségét

Azonban Magyar Péter nemcsak Varga Juditot fenyegette, hanem a gyerekeket is. Egy ponton azt mondta nekik:

A mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni.

Vagyis Magyar Péter a gyerekek fenyegetésével és megfélemlítésével akarta zsarolni Varga Juditot. Varga Judit elmondása szerint Magyar egy idő után elkezdte ugyanazt csinálni az éppen serdülő korba lépő fiával is, mint vele „hogy nem tudott a gyerek úgy viselkedni, olyat mondani, hogy ne kapja ugyanazt a verbális abúzust az apjától”. A volt igazságügyi miniszter szerint legnagyobb fiuk már nem is akar találkozni az apjával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek