Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.20.
Módosítva: 2024.07.24.

Friss információk Magyar Péter szexbotrányáról

A Nyomozó Ügyészség vizsgál egy feljelentést.

Már a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja azt a feljelentést, amit Magyar Péter legújabb botránya ügyében, szexuális kényszerítés gyanújával tett Tényi István – tudta meg a Magyar Nemzet. Tényi azt követően lépett, hogy egy nő egy interjúban azt állította: az ellenzéki politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.

 

Forrás: Képernyőfotó/videa

Az elkövetés helye szerint illetékes Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségre küldték meg a Magyar Péter ellen tett legújabb feljelentést – derült ki az ügyészség lapunknak adott válaszából.

Ahogy arról már beszámoltunk, Tényi István napokkal ezelőtt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanújával Magyar Péter szexbotránya ügyében.

Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart tinidiszkós ügye után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett. 

„Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról“ – idézte feljelentésében Tényi a nő interjúban elmondott szavait.

Az áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitól elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. Ebben az ügyben már nyomozás zajlik

A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át. Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre.

„Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját“ – emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő a megrázó részletekre, amikre Tényi is kitért az ügyészségnek elküldött levelében.

Az interjúban a hölgy azt is elárulta, hogy a személyes találkozó végül egy ötcsillagos szállodában volt, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival.

A nő szerint Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, az exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

 A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus.

A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett. 

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

 – idézte feljelentésében Tényi a nő interjúban elmondott szavait.

Az áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitól elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott.

A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át. Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. – Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját– emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő a megrázó részletekre, amikre Tényi is kitért az ügyészségnek elküldött levelében.

Az interjúban a hölgy azt is elárulta, hogy a személyes találkozó végül egy ötcsillagos szállodában volt, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival.

Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

 A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

Magyar Péter végighazudta a kampányt, majd beült az Európai Parlamentbe

Magyar Péter lényegben végighazudta az európai parlamenti mandátumokért zajló választási kampányt, hiszen korábban gyakorlatilag minden nap elmondta, hogy esze ágában sincs beülni az unió döntéshozó testületébe. Mégis ott volt az alakuló ülésen.

 

 

Magyar Péter, a magyarországi Tisza Párt Európai Parlamenti képviselője Fotó: Hatlaczki Balázs

A Tisza Párt alelnöke tavasszal, a választási kampány idején még tucatnyi interjúban és nyilatkozatban kijelentette, hogy esze ágában sincs beülni az Európai Parlamentbe, sőt nemegyszer azzal kérkedett: a jövőben a „piacról fog megélni”. Magyar Péter ezzel szemben már ott ült az EP alakuló ülésén, ami ékes bizonyítéka annak, hogy számára csak a pénz és pozíció volt a fontos, a választást megelőző hetekben, hónapokban pedig tudatosan megtévesztette a szavazókat.

De nézzük, korábban miket is mondott Magyar, aki egyébként a Tisza Párt európai parlamenti listáját vezette!

– Az Európai Parlamentbe biztos, hogy nem ülök be – bizonygatta például a Telexnek adott áprilisi interjúban. A Blikknek szintén akkoriban nyilatkozva részletesebben is kifejtette, hogy miért az említett módon tervezi a jövőjét: „Azt tartanám logikusnak, hogy én vezessem majd a Talpra Magyarok Mozgalom (TMM) által támogatott pártlistát az EP-választáson, de erről majd a pártunk és a partnerpárt dönt közösen. Ugyanakkor nincs ambícióm arra, hogy európai parlamenti képviselő legyek, én 2026-ig, az országgyűlési választásokig itthon szeretnék dolgozni, hogy visszavegyük a hazánkat”. 

Egy mezőhegyesi fórumon már arról beszélt, hogy bár ő fogja vezetni a pártja listáját, de nem megy ki Brüsszelbe: „Ezt megígérhetem! Itthon fogok dolgozni azért, hogy minél előbb kormányváltás legyen Magyarországon”.

Áprilisban, egy Sarkadon tartott fórumán Magyar a közösségépítésben játszott szerepére hivatkozva azt állította, a listavezetősége nem jelenti, hogy Brüsszelbe teszi majd át a székhelyét: „Én fogom vezetni ezt a listát, de én nem tervezem, hogy kimegyek Brüsszelbe, nyilván most a nevem miatt az esetleg hasznos. Én szeretnék itthon dolgozni június után is, és építeni ezt a közösséget”.

Azt is érdemes felidézni, hogy Magyar a kampány során számos alkalommal méltatta a Tisza Párt leendő EP-képviselőit, ám magát egyszer sem említette e pozíció potenciális várományosaként.

Ezzel szemben alig néhány nappal a június 9-i választások után Magyar Péter már arról győzködte a támogatóit, hogy feltétlenül ki kell mennie Brüsszelbe, s hogy havonta körülbelül nyolc nap kint tartózkodást venne igénybe az EP-képviselői munka, amit egyébként korábban kamu állásnak titulált. 

Eredeti szándékainak leplezésére színjátéknak beillő szavazást rendezett Magyar a közösségi oldalán. Ebben látszólag a szimpatizánsaira bízta a hogyan továbbról szóló döntést, de nagyjából féltucatnyi érvet sorolt fel amellett, hogy fel kell vennie az EP-mandátumot. Ellenérvként mindössze azt említette: sok követője nem szeretné, hogy kimenjen. Nem meglepő, hogy a szavazás Magyar elképzelésének kedvezően zárult, s a politikus június végén erre hivatkozva is vette fel az EP-mandátumát.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek