dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.

Folyamatosan alázza a nőket Magyar Péter

Sorra kerülnek napvilágra a botrányos esetek.

Szinte naponta kerülnek nyilvánosságra olyan esetek, amelyek bizonyítják, hogy Magyar Péter nem csupán a volt házasságában bánt vállalhatatlanul Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel, de azóta is agresszívan és megalázó módon viselkedik a környezetében lévő nőkkel, az aktuális, akár alkalmi partnereivel. Legutóbb egy nő saját hangján mondta el egy interjúban, hogyan inzultálta őt a szerinte szexuális ragadozóként viselkedő politikus. A dossziét a Magyar Nemzet összegezte.

 

Újabb és újabb esetek kerülnek napvilágra Magyar Péter nőkkel szembeni erőszakosságáról és általában vett agresszivitásáról. Noha a baloldal új messiása természetének árnyoldaláról már Magyar korábbi felesége, Varga Judit is részletesen beszámolt a Hajdú Péternek március végén adott interjúban, ám akkor a baloldalon sokan kormányzati lejáratókampánynak titulálták az egykori igazságügyi miniszter által megosztott történeteket. Azonban időközben Magyar Péter számos alkalommal saját cselekedeteivel erősítette meg az exneje szavait, például az elmúlt hónapokból több felvétel is rögzíti, ahogyan durván és érzéketlenül beszél emberekkel.

Szexuális ragadozó

Legutóbb egy volt randipartnere tálalt ki Magyar Péter nőkkel szembeni erőszakosságáról. A Tényeknek adott interjúban a magát Laurának nevező áldozat elmondta, hogy Magyar már a Tinder nevű társkeresőn folytatott üzenetváltásaik során szexuális ragadozóként kezdett viselkedni, például az ismerkedésük kezdeti szakaszában a hímtagjáról küldött neki képet váratlanul. A személyes találkozón pedig Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő gyakorlatilag rettegett tőle. 

– Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról – idézte fel a nő

Tinidiszkóban zaklatta a lányokat

Az áldozat azért fordult a nyilvánossághoz most, mert hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról. Néhány hete az Ötkert nevű szórakozóhelyen erősen ittas állapotban Magyar fiatal lányoknak tett ízléstelen megjegyzéseket, előfordult, hogy szexuális ajánlatot is, nem egy vendéggel összeszólalkozott, mert több mulatozó nő párja is a helyszínen volt, akik számon kérték rajta a botrányos viselkedést. Az egyik férfi kamerával rögzíttette Magyar randalírozását, a politikus ezért erőszakkal kivette a kezéből a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Utóbbiért garázdaság miatt folyik nyomozás.

 A Ripost megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péternek a botrányos viselkedést, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelenlévő 18 életévüket még be nem töltő lányokra

Magyar korlátok nélküli „szórakozásáról” több felvétel is készült. 

Drogos aranyásónak titulálta a barátnőjét

Azt ugyancsak felvétel rögzíti, hogy Magyar Péter az exbarátnőjével is lekezelő módon viselkedett. Tavasszal egy tüntetésen azért förmedt rá Vogel Evelinre, mert a nő a saját hibájuknak nevezte, hogy eltévedtek a vonulás során.  A közösségi médiában felbukkant bejegyzés szerint volt rá példa, hogy a politikus drogos, életképtelen aranyásónak nevezte Vogelt. 

Varga Judit vegzálása

A felsorolt esetek összecsengenek mindazzal, amiről Varga Judit beszélt az említett interjúban. Az exfeleség arról számolt be, hogy egy alkalommal, amikor a szülei vendégségben voltak náluk, és egy késő esti veszekedés után ő inkább melléjük feküdt le, Magyar Péter egy késsel kezdett mászkálni a házban. Szavai szerint ezalatt az édesanyjával együtt rettegtek a szobában.

Rendszeresen előfordult, hogy a volt férje megalázó megjegyzéseket tett rá vagy a gyerekekre, de arra is volt példa, hogy a személyes szabadságában korlátozta őt. „Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani. Akkor már miniszter voltam” – mesélt el Varga egy súlyos esetet. A volt igazságügyi miniszter azt is felidézte, hogy miközben várandós volt, Magyar Péter egy alkalommal nekilökte őt egy ajtónak. 

Emlékezetes, Varga Judit beszámolt egy olyan esetről is, amikor Magyar, egy átmulatott este után, részegen ment haza, és dühét feleségén kitöltve könyveket, majd a nadrágját is Vargához vágta. 

– Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti – írta közösségimédia-bejegyzésében a volt miniszter.

Ittas állapot, tinilányok, agresszió, garázdaság és rablás – így nézhetett ki Magyar Péter éjszakája június végén az Ötkert nevű szórakozóhelyen. 

Szemtanúk szerint a Tisza Párt alelnöke az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után, órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. 

Több tanúvallomás is született már a rendőrségi nyomozás során, amely Magyar Péter diszkóbotránya ügyében indult. A Magyar Nemzet információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság mások mellett kihallgatta azt a személyt is, akit a Tisza Párt alelnöke megtámadott az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen június 21-én éjszaka.

Az eset után a Ripost írt róla, hogy a politikus több vendégbe is belekötött, nőket zaklatott, többeknek, a szemtanúk szerint visszautasíthatatlan ajánlatot tett. A helyszínen bulizó több hölgy férfipartnere kérte számon Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív beszólásait. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

A rendőrség – információnk szerint – kihallgatott a buliban részt vevő két 19 éves tanulót is, valamint a biztonsági személyzet két tagját. A diákok megerősítették, hogy amint Magyar odalépett a videózó férfihoz, láthatóan feszült volt a hangulat köztük, majd azt is hallották, hogy a sértett többször kérte, követelte vissza a telefonját. Miután a biztonsági őrök kivezették Magyart a diszkóból, a két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus – néhány fiatal társaságában – elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját.

A Ripostnak a napokban nyilatkozott egy édesapa, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor Magyar Péter is. 

 

A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik kiskorú lánynak:  

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

Az ügy a Központi Nyomozó Főügyészséghez került a rendőrségről, mivel a Tisza Párt alelnökének mentelmi joga van. Vele szemben csak a főügyészség indíthat nyomozást azután, hogy az Európai Parlament felfüggeszti az ellenzéki politikus mentelmi jogát. A politikussal szemben garázdaság, rongálás és lopás vagy rablás bűntette miatt nyomozhatnak. 

 

origo.hu

Milák Kristóf nem utazott el Párizsba

ripost.hu

Ezek a jelek mutatják, hogy ázsiai tigrisszúnyog csípett meg

borsonline.hu

A tűzoltóautók bőgésétől hangos a város: lángol Budapest

ripost.hu

"Amikor ideköltöztem..." – Csuti kedvese lerántotta a leplet Kulcsár Edina titkáról

vg.hu

Szijjártó Péter bejelentette: Magyarország bíróság elé viszi Ukrajnát, ha három nap alatt nem lesz megegyezés

ripost.hu

Megérkezett az Oroszlán hava: 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája

ripost.hu

Nem korai ez még? Komoly döntést hozott Szoboszlai Dominik és barátnője

ripost.hu

Nagy napra ébredtünk: 120 ezer magyar kap ma nagyon fontos SMS-t

ripost.hu

Érthető módon nem ment be ma dolgozni, gyászol Bochkor Gábor

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Hatalmas biztonsági akció zajlik Párizsban a pénteken kezdődő olimpia előtt

POLITIK

Válságcsoport alakult Németországban Trump várható győzelme miatt

POLITIK

Emésztik Orbán 10 pontos javaslatát Európa vezetői, az emberek jóléte a tét

POLITIK

Friss információk Magyar Péter szexbotrányáról

POLITIK

Cseh diáklányokat erőszakoltak meg szír migránsok Németországban

POLITIK

Megpróbálták megölni Trump egyik hívét Michiganben

POLITIK

Menczer Tamás: Ha békét akarsz, nem kapsz olajat

POLITIK

Rohamrendőrök szállták meg a hamburgi „Kék mecsetet”. Razzia volt Berlinben is