dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.
Módosítva: 2024.07.15.

Alig néhányan voltak kíváncsiak Magyar Péterre, próbálta kidumálni a diszkóbotrányt

Alacsonyabb, mint gondolták...

Kiment Magyar Péter a fiatalok egyik legnépszerűbb fesztiváljára, de nem volt túl népszerű (Videó)

A testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére, amit a felvételek tanúsága szerint még a színpadra sem vittek fel - írta a Mandiner. Próbálta " kidumálni a tinidiszkó botrányt és többen elcsodálkozta rajta, hogy ennyire "alacsony".

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából, melyre olvasók is felhívták  a lap figyelmét szombaton, akik „a helyszínen sétáltak el” Magyar Péter és Gulyás Balázs panelbeszélgetése mellett.

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói
Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner olvasói

A Mandiner úgy értesült, hogy 

Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon. Fel is ment a színpadra, de amikor látta a gyér érdeklődést, inkább lejött. És mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Információik szerint egy ízben Magyar Péter kérte is az érdeklődőket, hogy hozzák közelebb a sörpadokat az ő asztalához (következő kép), azonban olvasóink fotóinak tanulsága szerint így sem lett átütő a létszám, mindössze néhány tucat fiatal követi a helyszínen cikkünk írásakor a panelbeszélgetést. A közönség egy részét ráadásul nem is az érdeklődő fiatalok, hanem Magyar Péter testőrei teszik ki.

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói
Íme az említedd padcipelés. Fotó: a Mandiner olvasói

Íme egy olvasó felvétele arról, hogyan járkált Magyar Péter testőreivel az EFOTT-on a huszonéves fiatalok között:

Magyar Péter saját élő videója szerint sem túl nagy az érdeklődés a helyszínen

Cikkük írásakor a Magyar Péter Facebook-oldalán követhető élő videó is  az olvasók fotóit erősítette meg: az élő videó nagy részén is inkább Magyart és Gulyást mutatták, nem a nézőket. Ugyanakkor érdekesség az esemény kapcsán, hogy

a beszélgetés nagy része Magyar Péter diszkóbotrányának magyarázásával telt, amelynek során a politikus a földön csúszott-mászott egy nála jóval fitalabb lány lábai között. 

Az erről készült felvételt ide kattintva tekintheti meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek