POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.03.15.

Honnan lett egyszerre ennyi pénze tüntetésre Magyar Péternek?

Baloldali figurák veszik közre...

Hatalmas összegbe kerülő tüntetést szervezett Magyar Péter, régi, unalomig ismert baloldali szereplőkkel és persze unalomig ismert baloldali közhelyekkel. Csak a rendezvény biztosítása százmilliós összegbe kerülhetett. Vajon honnan volt erre pénze?

Legalább százmillió forintba kerülő tüntetést szervezett Magyar Péter, az exférj. Azt nem tudni, honnan volt erre pénze. De a kérdés persze adódik azonnal: mégis, honnan?

A demonstráción csak baloldali emberek szólaltak fel. Köztük a mindenhonnan kikopott baloldali celeb, Nagy Ervin, az RTL Klub bukott sorozatszínésze, baloldali tüntetések rendszeresen szereplője vagy épp Epres Attila, a Szomszédok egykori pincére. Ő nemrégen egy baloldali hetilapban mocskolta a kormányt.

Az exférj egyébként a legtipikusabb baloldali közhelyeket sorolta fel és persze be is jelentett egy baloldali mozgalmat, amit nyilván párttá akar majd alakítani.

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, manipulált fotókat tett közzé magáról újabban közösségi oldalain Magyar Péter. Miután ezt megírtuk, két órán belül reagált, de egyetlen állítást sem cáfolt, csak a "szépfiú imázsról" értekezett. Annak valószínűleg örült, a sminkeléséről és a photoshopról írt soroknak kevésbé. 

Az exférj azóta jelentkezik hisztérikus posztjaival, mióta kirúgták, és láthatóan politikus akar lenni, ezért találkozott a Jobbik egyik politikusával is. Láthatóan egyébként a dollármédia is pátyolgatni kezdte.

Magyar Péter gyűlésén Péter Petra, a Manna FM műsorvezetője köszöntötte a többezres hallgatóságot. Madarász Éva, Nagy Ervin és Epres Attila színészek előadása után a szónok lépett a pódiumra. Magyar Péter jól ismert baloldali szólamokat hangoztatott, és bejelentette, hogy pártot kíván alapítani.

Csak a rendezvény biztosítása százmilliós összegbe kerülhetett

– írja az Origó. A lap szerint ez felveti a kérdést, hogy honnan teremtette elő a költségeket a megszervezéshez egy önmagát civilnek mondó személy.

Eközben alpári kifejezésekkel értékelte a dollárbaloldal a miniszterelnök ünnepi beszédét.

– Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához – írta a miniszterelnök ünnepi beszédéről közösségi oldalán Szabó Tímea. A Párbeszéd ügyvezető társelnökének mindössze két mondatból állt az értékelése, azonban a második mondata még az elsőt is felülmúlta a mocskolódásban:

A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök korrupt, hazug, pedofilmosdató rendszere politikailag megbukott.

A Momentum elnöke sem fogta magát vissza közösségi oldalán.

Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi

– közölte Donáth Anna. A hazánk ellen lobbizó EP-képviselő ezután felsorolta a jól ismert baloldali frázisokat, majd azzal zárta bejegyzését, hogy Orbán Viktor szembemegy az 1848-as szellemiséggel.

A DK árnyék-miniszterelnöke, Dobrev Klára Brüsszelben készült képet osztott meg. A balliberális európai parlamenti képviselő úgy foglalt állást: „Orbán ma arról álmodozott, hogy elfoglalja Brüsszelt, mi pedig azért dolgozunk, hogy partnerünkké tegyük őket.”

A miniszterelnök az ünnepi beszédében a magyar ellenzékre is kitért néhány gondolat erejéig. Elmondta, hogy a baloldal eladta magát, és Magyarország ellen áskálódik Brüsszelben. – Ők nem fogják megtalálni a számításaikat, nekik az árulók sorsa jut majd – tette hozzá. A kormányfő Szabó Magdát idézte:

Az árulót elfelejtjük. Az áruló nincs, meghalt, nem is ismertük soha.

A magyar kormányfő március 15-i ünnepi beszédében a nemzeti kormányzás sarokpontjait összeurópai stratégiai tervvé emelte – mutatott rá elemzésében az Alapjogokért Központ. Kiemelték:

a június 9-i EP-választás szuverenista erőinek ez az együttműködési keretét adhatja.

Az európai választás jelentősége sokkal nagyobb, mint öt évvel ezelőtt: Brüsszel a tagállami szabadság felszámolását, míg a magyar jobboldal a nemzeti egyetértési pontok örökös védelmét tűzte ki zászlajára – emlékeztettek. Felhívták a figyelmet, hogy az európai baloldal háborúpárti, illegális bevándorlást támogató, genderideológiát propagáló testtartása helyett

Orbán Viktor olyan programot hirdetett meg, amely a békéről, az Európai Egyesült Államokat elutasító nemzeti együttműködésről szól, és a gyermekek abszolút védelmét képviseli.

Az Alapjogokért Központ szerint az idei a magyar nemzeti stratégiaalkotás meghatározó éve lehet: a brüsszeli politikai intézményekben jobboldali erősödésre, Washingtonban béketeremtő győzelemre mutatkozik jó esély.

Ez a romboló liberális politika kisebbségbe szorulását, az európai és magyarországi baloldal bukását jelentheti

– hangsúlyozták. A politikai jobboldal egységbe rendeződése a miniszterelnök szerint megindult. Erről az európai és amerikai választásra készülők az idei CPAC Hungaryn is megbizonyosodhatnak majd – emlékeztettek.

Látványos felvételt osztott meg a közösségi oldalán a Magyar Nemzeti Múzeumnál tartott délelőtti ünnepségről Dömötör Csaba. Az államtitkár fotóján jól látszik, hogy Orbán Viktor ünnepi beszédét milyen nagy figyelem kísérte.

A múzeum udvara teljesen megtelt, a körúton is tolongtak az emberek.

A haza minden előtt

– írta a bejegyzésében Dömötör Csaba.

A rendezvényen megjelent tömegről a másik irányból is készült egy sokatmondó felvétel, amely a Fidesz közösségi oldalán jelent meg.

Helyszíni tudósítók is nagy sokaságról számoltak be, az emberek ellepték a körutat, és megtelt a múzeum előtti rész.

Múzeum kert Orbán tömeg
Fotó: Csudai Sándor

Rengetegen hallgatták Orbán Viktor beszédét a Kálvin téren és a környező utcákban is. A hallgatóságban feltűnt Puzsér Róbert ellenzéki műsorvezető, kritikus - vette észre a Magyar Nemzet.

Puzsér csendben hallgat

– 1848 márciusában Európa lángokban állt. Vér folyt a fővárosok utcáin – fogalmazott Orbán Viktor a március 15-i nemzeti ünnepen. A miniszterelnök a Magyar Nemzeti Múzeumnál az 184849-es forradalom és szabadságharcra emlékezve elmondta: míg Európa akkori fővárosaiban sok helyen erőszak tombolt, a magyarok verset írtak, tizenkét pontot szerkesztettek, átsétáltak Pestről Budára.  Az volt az első békemenetünk  tette hozzá a kormányfő. Mint jelezte, estére győztek a magyarok. Kiemelte, hogy a forradalom nem romboló, hanem építő, és élet sarjad belőle. Szerinte ilyen a forradalom, ha magyar fiatalok csinálják.

– A mai nyugati világ azt hirdeti, hogy az élet legfontosabb kérdése, hogy milyen világot hagyunk a gyermekeinkre. Micsoda kolosszális tévedés, ugyanis a dolog éppen fordítva van. A kérdés, hogy milyen gyerekeket hagyunk a világra. Valójában ezen múlik minden – húzta alá. Leszögezte, hogy ezen múlt minden már 1848-ban is. 

– A márciusi ifjak szülei tudták, hogy haza csak addig van, míg van, aki szeresse.  A magyar hazát csak polgárai szeretete tartja fenn. Ez tesz bennünket különlegessé – szögezte le.

Díszünnepség a Múzeumkertben március 15.
Tízezrek hallgatták a miniszterelnök beszédét a Magyar Nemzeti Múzeumnál. Fotó: Mirkó István

 

Magyarnak születtünk, küldetésünk van

– A nyugati világban ma emberek milliói gondolják azt és élnek úgy, mint aki a semmiből jön és a semmibe megy. Ezért meggyőződésük szerint nem kell tekintettel lenniük senkire és semmire.

 Háborúkat robbantanak ki, világokat rombolnak le, országhatárokat rajzolnak át, sáska módjára legelnek le mindent. Semmibe veszik a holtakat, és megfosztják jogaiktól a meg sem születetteket. Mi, magyarok másképpen élünk és másképp is akarunk élni. Jövünk valahonnan és tartunk valahová – fogalmazott Orbán Viktor. 

Hozzátette: mindent, amink van, elődeinktől kaptuk, és vele a küldetést is, hogy fenntartsuk és továbbadjuk magyarságunkat. Ez a szabadság veleje a miniszterelnök szerint.

Múzeum kert Orbán tömeg
A miniszterelnök arra is emlékeztetett: az 1848-as forradalom azt kiáltotta ki, hogy mi, magyarok társak vagyunk. Fotó: Csudai Sándor

– Nálunk a szabadság nem öröm vagy szenvedés. A magyar nem tartja magát szabadnak, csak mert nem éhes vagy nem gyötri lelki nyavalya. Bennünket nem tesz szabaddá, ha mindenki azt csinál, amit szeretne – mondta.

– Nekünk a szabadság az, ha nincs a fejünk felett semmiféle háziúr – szögezte le. Mint mondta, mi tudjuk, hogy a létezés magyar minősége az emberi élet különleges, semmihez nem fogható, magas rendű formája. – A legnagyobb dolog, ami megtörténhet velünk, hogy magyarnak születünk – fogalmazott. Hozzátette: a nyugati világban azt is képzelik, hogy az ember csak úgy van magában. Kizárólag az ő szabad választásán múlik, melyik államnak lesz polgára, ő dönti el, fiú lesz-e vagy lány, a haza pedig csak működési terület. – Mi, magyarok ebben nem hiszünk. Tudjuk, ha egyedül állsz a világban, nem szabad vagy, hanem magányos – jelentette ki. Mint mondta, a 48-as forradalom azt kiáltotta ki, hogy mi, magyarok társak vagyunk.

A magyarok élete folyamatos láncolat Szent Istvántól Mátyás királyon és Petőfin át az 56-os magyarokon át hozzánk, és fel tovább. Dicsőség az őseinknek! – mondta.

A miniszterelnök elmondta, hogy az európai, benne a magyar baloldal múlttól és önmagától megfosztott robot. Ezért sem mindegy szerinte, hogy valaki egész nap csak követ tör vagy katedrálist épít. Emlékeztetett, hogy 1848 hősei harcoltak értünk, hogy itt lehessünk. – Látták a hazát a magasban, ami magasabb rendű értelmet ad véges életünknek. Bátran cselekedtek, amikor esély sem volt a győzelemre vagy arra, hogy a győzelmet megérjék. Dicsőség a márciusi hősöknek! – szögezte le.

 

Brüsszel nem az első birodalom, amely szemet vetett Magyarországra

– Petőfitől tudjuk, hogy rabok legyünk vagy szabadok. Minden ezzel kezdődik – hangsúlyozta Orbán Viktor. Mint mondta, ma is így van ez, mivel vágyakozunk a csendes és nyugodt élet örömei után, de előtte volna egy kis munka. 

– Európa ma nem csendes, hanem egyre hangosabb. Európa népei ma Brüsszeltől féltik a szabadságukat, Olyasmit akarnak ránk kényszeríteni, amire nem áll rá a magyarok keze és idegen a magyar élettől. Be akarnak bennünket préselni a háborúba, migránsokat akarnak a nyakunkba sózni és meg akarják változtatni a gyerekeinket – ismertette a kormányfő. Hozzátette: ezt nem hagyjuk, mivel Magyarország szabad, szuverén ország, és az is marad.


– Brüsszel nem az első birodalom, amelyik szemet vetett Magyarországra. Büszke és önérzetes nép a miénk. Bennünket meghajlítani, bennünket hódoltatni és belőlünk kiszorítani a szuszt kétszeres siker. Ezzel lehet elvenni a többi mozgolódó rebellis kedvét is – mondta.

 

El kell foglalni Brüsszelt!

 A miniszterelnök úgy fogalmazott: az elmúlt ötszáz évben minden birodalom belátta, hogy erőszakkal, pufajkásokkal nem megy velünk semmire.

– Elfogyott a félhold, elkopott a kétfejű sas karma és elvásott a vörös csillag is – mondta. Mint fogalmazott, mi vagyunk a homok a gépezetben, mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül a Góliát.

A miniszterelnök elmondta: mi, magyarok a kiegyezésnél megmutattuk, ha megkapjuk a tiszteletet, mi is megadjuk, ami jár, és békés, virágzó korszakot teremtünk, amíg a szem ellát. Hozzátette: úgy tűnik, egyedül Brüsszel nem képes megérteni ezt. 

– Ezért ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását, nincs más választásunk, el kell foglalnunk Brüsszelt – jelentette ki. Mint mondta, Brüsszelig fogunk menetelni, és mi magunk fogjuk megcsinálni a változást az Európai Unióban.

– Itt az ideje, hogy a Helytartótanács Brüsszelben is reszketni méltóztassék – fogalmazott. Kijelentette: nem tűrjük el, hogy tönkre tegyék a gazdákat, kisemmizzék a középosztályt, földre vigyék a vállalatokat, adósrabszolgává tegyék a gyerekeinket és háborúba vigyék egész Európát. 

Magyarország csak  a békével járhat jól

– Budapesten ismerjük a háborút, halottak, özvegyek, árvák, lerombolt hidak, földönfutóvá tett emberek tízezrei, egy emberöltő ment rá az utolsó háborúra. Magyarország csak a békével járhat jól, nem kérünk a háborúból – húzta alá Orbán Viktor. Mint jelezte, Brüsszel becsapott bennünket, így ideje, hogy fellázadjunk. 

– Sorsfordító év lesz az idei. Az év elején még egyedül voltunk, ám az év végére mi leszünk a többség a nyugati világban. Nagy esélyek nyílnak meg előttünk. Szuverenista fordulat előtt állunk az Egyesült Államokban és Európában is – rögzítette a miniszterelnök.

 

Június 9-én dönteni kell!

Elmondta, hogy a baloldal eladta magát, és Magyarország ellen áskálódik Brüsszelben.  Ők nem fogják megtalálni a számításaikat, nekik az árulók sorsa jut majd  tette hozzá. A miniszterelnök Szabó Magdát idézte: 

Az árulót elfelejtjük. Az áruló nincs, meghalt, nem is ismertük soha.

A kormányfő szerint minden magyar fiatalnak eljön az idő, amikor dönteni kell, hogy a magyar igazság ösvényén indul el vagy a Soros-birodalom sugárútja felé kanyarodik. – Követ törsz vagy katedrálist építesz, brüsszeli járszalag vagy magyar szabadság, háború vagy béke. 

Június 9-én itt az európai parlamenti választás. Dönteni kell, hogy kiállsz a hazádért vagy inkább idegenek kenyerét eszed. Mi, szülők is megapjuk a választ, hogy milyen gyermekeket hagytunk a világra  zárta beszédét Orbán Viktor.

IMG_8294
A Múzeumkertben az ünnepség a Kossuth-nóta közös eléneklésével zárult

 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Szijjártó Péter: Ha atomháború lesz, minden és mindenki elveszik

POLITIK

Ukrajnában felfüggesztették az emberi jogokat

POLITIK

A 7.kerületi polgármester hallgat a vejével kapcsolatban

POLITIK

Az olasz maffia és a hídpénzes-számlagyár összekapcsolódtak