POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.13.
Módosítva: 2024.02.13.

Tróger kommunistának nevezték a Klubrádió "főtitkárát"

"Ez a klubrádiós tróger kommunista".

Kocsis Máté közösségi oldalán reagált Arató Andrásnak a Klubrádió oldalán vasárnap publikált példátlanul alpári mondataira. A Fidesz frakcióvezetője két kérdést fogalmazott meg:

 

Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja?

– írta kocsis Máté azzal kapcsolatban, hogy Arató rendkívül aljas szavakkal illette Novák Katalint és Varga Juditot.

Hol van ilyenkor Kunhalmi művésznő, Vadai professzor és Szabó ügynök?

– tette fel a kérdést a frakcióvezető, mivel a baloldali politikusok hallgatnak az ügyről.


Egy kivétellel a balliberális pártok mind hallgatásba burkolództak, és nem voltak hajlandók elítélni Arató András kijelentéseit. Egyedül az LMP – Magyarország Zöld Pártja volt hajlandó elhatárolódni Arató András kijelentéseitől. A Magyar Nemzet megkeresésére válaszolva az LMP közölte, 

 

„az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fosszíliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket.”

A párt hozzátette, Novák Katalin és Varga Judit hibázott, amikor elfogadhatatlan módon kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesét.

Forrás: Facebook

Azonban a többi párt, többek között a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció, amely rendszeresen tetszeleg a női egyenjogúságért való küzdelem egyik zászlóvivőjeként, most, a szükség órájában nem hajlandó elítélni Arató András kijelentéseit, és politikailag inkorrekt módon hallgatnak. 

A DK egyik prominens személyisége, Kálmán Olga sem volt hajlandó reagálni az ügyre, lapunk megkeresésére válaszolva mindössze annyit mondott,

a Magyar Nemzetnek nem szeretnék válaszolni.

A Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja azonban reagált a Klubrádión megjelent botrányos publicisztikára. Lukácsi Katalin szavai szerint ez Arató András tévedése, ugyanakkor a címadás kapcsán hozzátette:

vállalhatatlan, és nagyon örülök neki, hogy lecserélték.

Az üggyel kapcsolatban a Magyar Nemzet kérdéseket intézett Kunhalmi Ágneshez, az MSZP országgyűlési képviselőjéhez és Lendvai Ildikó szocialista politikushoz, a Klubrádió elkötelezett támogatójához. Azonban a megkeresésre a két női politikus egyike sem volt hajlandó válaszolni. 

Kemény kritikával illette a magyarországi baloldalt a gyermekvédelem és a pedofilok elleni fellépése ügyében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója hétfő este a HírTV Napi aktuális című műsorában.

Hiányzik a baloldal szótárából az, hogy felelőséget vállalni valamiért, azok a kategóriák, hogy morál vagy erkölcs már régen kikoptak Szánthó Miklós meglásáta szerint. 

A baloldalnak a gravitációs pontja a képmutatás, az álságosság és a fake news – ezzel utalva arra, hogy a The New York Times úgy írt Novák Katalin ügyéről, mintha szexbotrány miatt kellett volna lemondania. Ezt követően felidézte, hogy Arató András, a Klubrádió vezetője egészen alpári stílusban írt Novák Katalin és Varga Judit lemondására.

Az pedig világos Magyarországon – a magyarországi baloldalt leszámítva – a pedofília kapcsán zéró tolerancia van, hiszen Novák és Varga is ezen az állásponton volt és van és a jobboldalnak mindig is nagyon egyenes testtartása és konzekves viselkedésmódja volt a gyermekvédelem kapcsán és a pedofília elleni fellépés kapcsán, mutatja ezt a gyermekvédelmi törvény is, amit a magyar baloldal nem szavazott meg 

– hangsúlyozta.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott, ha mégnézzük a magyarországi baloldali sajtónak a pedofil-témában nyújtott teljesítményét, akkor tényleg az az ember érzése, hogy álljon már meg a menet, hogy ki beszél itt valamiféle erkölcsi piedesztálról.

Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban, elkövetnek egy hibát, levonják a konzekvenciát, felelősségteljesen viselkednek és akkor a magyarországi baloldal ilyen múlttal esik kenik és kezd el kidolgozni egy iszonyatosan aljas és képmutató lejárató kampányt 

– értékelt Szánthó Miklós.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy lemondásokkal járt Stana Alexandrának, hogy új életet kezdett

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

metropol.hu

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Orosz szóvivő: Nincs meg a feltétele az béketárgyalásoknak

POLITIK

6 milliár dollár értékű USA fegyver máris indul Ukrajnába

POLITIK

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

POLITIK

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget