Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.21.

Jámbor András munkatársa verte szét a józsefvárosi FIDESZ-irodát

Kocsis Máté kirakta a mozaikot.

Jámbor András munkatársa verte szét a józsefvárosi FIDESZ-irodát. Az esetről Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője osztott meg egy posztot.

"Mára hivatalosan is kiderült, amit eddig is tudtunk: szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodát.

Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt."

A gyanúsított Jámbor András társaságában:

 

És rendőrök gyűrűjében:

 

Az esetről először a Magyar Nemzet tudósított, még a múlt héten:

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája. A helyi Fidesz szerint meg akarják félemlíteni őket, ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

Ismeretlenek betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát csütörtök reggelre. A kormánypárt helyi szervezete szerint ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

– Jámbor András Szikra Mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt – amiért két évre elítélték –, Pikó András kollégája k…rváknak nevez háromgyermekes édesanyákat, a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgyis megb…szlak. Ez a helyi baloldal – írta közösségi oldalán a józsefvárosi Fidesz. 

Hozzátették: Pikó András és Jámbor András szélsőbaloldali antifa bandái folyamatosan hergelnek a jobboldali közösségek ellen.

– Meg akarnak félemlíteni minket, hogy ne beszéljünk arról, hogy külföldi érdekek mentén, külföldi pénzekből és külföldi szavazókkal akarják elcsalni ezt a választást is. De mi nem félünk, mert nekünk Józsefváros az első – zárta sorati a helyi kormánypárt. 

A helyi Fidesz rendőrségi feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen. 

Agresszív támadók betörték a helyi Fidesz-iroda ablakát (Fotó: Hírnyolc)

Mint ismert: erőszakos cselekmények miatt a másodfokon is elítélt Szarvas Koppány Bendegúz momentumos helyi képviselő több hergelő akció részese volt a józsefvárosi Fidesz irodájánál.  

Megtörtént, hogy a Momentum önkormányzati képviselői plakátokkal ragasztották tele az ablakot és a bejáratot. 

Egyébként Szarvas Koppány Bendegúztól nem állnak messze az erőszakos kijelentések,  korábban úgy vélekedett: az utcákon vérnek kell folynia, és a lámpavasra küldte volna politikai ellenfeleit. Néhány hete Pikó András baloldali polgármester és Jámbor András, Józsefváros országgyűlési képviselője a Baross utcai iroda előtt vettek fel egy kampányvideót, amelyben szintén hergelési céllal beszéltek a helyi emberekhez. Jámbor András személye és az általa vezetett a Szikra Mozgalom neve számos erőszakos cselekménnyel összefüggésbe került, de előfordult az is, hogy a józsefvárosi Fidesz alelnökét fényes nappal a nyílt utcán támadták meg. 

Ferencz Orsolya országgyűlési képviselő, választókerületi elnök korábban  úgy fogalmazott: 

egy politikusnak mindenképpen van abban felelőssége, hogy miféle eszméket terjeszt a felületein, az újságjaiban és a mozgalmaiban vagy abban, hogy miféle embereket ültet a parlament karzatára és milyen alakokkal áll kapcsolatban.

– A Szikra Mozgalom gusztustalan bolsevik eszmerendszert terjeszt. Önmagában az is szégyen, hogy a véres XX. század után bárki bolsevik vagy akár náci eszméket valljon, terjesszen. Ne hunyjunk szemet afelett sem, hogy Szabó Tímea, akinek a frakciójában üldögél Jámbor András, és aki méltatlan és megengedhetetlen színvonalon gyaláz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, bizony szemet huny a frakciótársa, Jámbor András körül kibontakozó hatalmas botrány felett. Szabó Tímea ahelyett, hogy rendet tenne saját, aprócska, mindössze ötfős frakció­jában, az ÁVH-t megszégyenítő retorikával próbál támadni egy ferences szerzetest, aki árva gyerekek ezreit mentette meg, biztosított nekik nevelést és oktatást, ezáltal biztos egzisztenciát és szép életet – hangsúlyozta a helyi választókerületi elnök.

origo.hu

Sokak bánatára nem lehet ott az olimpián a szuperszexi orosz úszónő - galéria

ripost.hu

Olimpiai megnyitó, fotókon a magyar csapat érkezése

borsonline.hu

Felfedte az univerzum: 3 csillagjegy a múltban rekedt, ez az ő átkuk

magyarnemzet.hu

„Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

ripost.hu

Összeroppant a gyásztól Katus Attila

vg.hu

Párizs 2024: példátlan, ami a kínai úszókkal történik – ez már Amerikának is sok

ripost.hu

Svéd uborkasaláta télire: ha így rakod el, friss és roppanós marad

mindmegette.hu

Ingyen jutott pisztáciához az Aldiban egy magyar vásárló, nem hiszed el, hogyan csinálta

ripost.hu

Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

ripost.hu

Szándékosan fellibbent Tolvai Reni miniruhája - Forró fotó

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Kijev kifogy a katonákból: a főparancsnok nehezen tud erősítést küldeni a frontra

POLITIK

Ki vezeti most Amerikát? Mindenki a tévelygő, tántorgó Bidenen nevet - videó

POLITIK

Hatalmas biztonsági akció zajlik Párizsban a pénteken kezdődő olimpia előtt

POLITIK

Válságcsoport alakult Németországban Trump várható győzelme miatt

POLITIK

Nem hagyjuk, hogy Ukrajna zsaroljon bennünket

POLITIK

Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK

Jó hangulatú román-magyar tárgyalások

POLITIK

7 embert tartóztattak le Belgiumban terrorizmus-gyanú miatt