POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.11.23.

A Soros-brigád már teljesen nyíltan támadja Magyarországot

Ezért kell a szuverenitásvédelmi törvény.

Rövidesen létrejöhet a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amelynek munkáját a titkosszolgálatok is segítik, illetve akár hároméves börtönbüntetéssel sújthatják mások mellett azokat a jelölteket, akik külföldről érkező támogatást használnak fel – egyebek mellett ezeket a főbb pontokat tartalmazza a kedden benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomag. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán azt írta: az új törvény becsukja a kiskaput a választási trükközés előtt, és következménye lesz annak, ha valaki külföldi pénzt használ fel a kampányban.

Mások mellett a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje Márki-Zay Péter is bevallotta, hogy a választási kampányban több millió dollárt kaptak külföldről.

Azóta a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom is egy hasonló ügyben érintett. A Nemzeti Információs Központ jelentéséből kiderült, az Action for Democracy szervezeten és egy svájci alapítványon keresztül több mint négymilliárd forint külföldi pénz landolt a baloldalnál a tavalyi választási kampányban.

A külföldi megbízók célja a befolyásszerzés és a választói akarat irányítása volt

A parlament elé került a szuverenitásvédelmi törvény – közölte Kocsis Máté közösségi oldalán. A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: a tavalyi kampányban

a baloldali politikusok a törvényeket kijátszva, külföldi szervezetektől fogadtak el pénzt,

hogy hatalomra kerüljenek, ezzel kockára téve hazánk szuverenitását.

Kocsis Máté azt írta: ennek a jelenlegi szabályok miatt nem lehetett komolyabb következménye, viszont, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer,

az új szuverenitási törvény becsukja a kiskaput a választási trükközések előtt.

Az új törvénycsomaggal létrejön a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amely egyebek mellett a külföldről érkező befolyásolási, dezinformációs és a választói akarat befolyásolására irányuló kísérleteket vizsgálja, blokkolja, majd azokat a nyilvánosság elé tárja.

A hivatal munkáját a titkosszolgálatok is segítik, a már rendelkezésre álló, illetve új információk felhasználásával. A független hivatal elnökét a köztársasági elnök nevezi ki.

Módosul a büntető törvénykönyv is, amelybe bekerül a választói akarat tiltott befolyásolása passzus.

Három évig terjedő szabadságvesztéssel lesz sújtható az, aki egyebek mellett tiltott külföldi támogatást használ fel.

A törvénycsomag módosításai a szuverenitás immunrendszerét erősítik, illetve a külföldről finanszírozott politikai korrupció visszaszorításával a demokratikus választói akarat érvényesülését szolgálják – erről az Alapjogokért Központ írt. A szuverenitásvédelmi törvényjavaslat új fejezetet nyit a Magyarország önrendelkezéséért folytatott küzdelemben.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a közösségi oldalán azt írta:

a magyar szuverenitás egyik legnagyobb ellensége Soros György és fia, Alexander Soros.

Kovács Zoltán arra hívta fel a figyelmet, hogy egyik lapjukban, a Project Syndicate-ben a Soros-birodalom most kifejezetten arra buzdítja az EU-t, hogy „végezzen”, „csapjon le” és zsarolja meg pénzügyileg a demokratikusan megválasztott kormányokat.

„Mi ez, ha nem közvetlen beavatkozás a belügyeinkbe?” – teszi fel a kérdést az államtitkár. Kovács Zoltán szerint

Soros György maga is számtalanszor megírta, hogy eltökélten beavatkozik Magyarország politikájába,

és ez a szándék nem szűnt meg azzal, hogy átadta a vezetést a fiának.

Szuverenitásvédelemre van szükség, meg kell állítani a külföldi befolyásszerzést, a politikai korrupciót – tudatta az Alapjogokért Központ szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Országgyűlésnek benyújtott szuverenitásvédelmi törvényjavaslat új fejezetet nyit a Magyarország önrendelkezéséért folytatott küzdelemben. A tét a demokrácia szempontjából is stratégiai: a magyar sorskérdésekről a választók közössége dönt-e vagy korrupt befolyásszerzéssel külföldi érdekcsoportok? A 21. század politikájának új választóvonala a szuverenista és a globalista erőcsoportok között húzódik: ezt mutatta hazánkban a 2022-es országgyűlési voksolás és ez lesz a jövő évi választások összefüggés-rendszere is – olvasható a közleményben.

Az Alapjogokért Központ úgy fogalmazott, hogy a globalisták és hazai képviselőik a magyar nemzeti érdekkel szöges ellentétben álló programot képviselnek: béke helyett a háború eszkalációját, a gyermekek védelme helyett genderpropagandát, a magyar családok segítése helyett az illegális bevándorlók korlátlan beengedését támogatják.

Az elmúlt időszakban ráadásul egyértelművé vált, hogy a globalista program mögött nemzetközi finanszírozók állnak, ami nemzetbiztonsági kockázatot jelent, és erre a jogalkotónak is reagálnia kell. A geopolitikai helyzet azóta tovább fokozódott a Közel-Keleten zajló háború és az illegális migráció által gerjesztett terrorfenyegetettség miatt – írta az Alapjogokért Központ közleményében.

Az Európai Parlament baloldali többsége bármiben is mesterkedjen, megvédjük Magyarország szuverenitását – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője Strasbourgban kedden.

Deutsch Tamás, az Európai Parlament plenáris ülésének a jogállamiság és az igazságszolgáltatás függetlenségének folyamatos veszélyeztetése, valamint az uniós finanszírozás feltételeinek nem teljesítése Magyarországon címmel tartott vitáját követően magyar újságíróknak nyilatkozva közölte, a magyar „dollárbaloldal” és az EP baloldali többsége a vitával ismételten arra teremtett lehetőséget, hogy Magyarországgal szemben büntető elképzeléseiket megfogalmazzák.

A magyar „dollárbaloldal” megrendelésére az Európai Parlament baloldali többsége által játszott piszkos hatalmi játszma egyetlen célja, hogy Magyarország semmilyen körülmények között se juthasson hozzá a jog szerint neki járó európai uniós forrásokhoz. Célja, hogy olyan politikai hisztériát keltsen, amely majd nyomásként nehezedik az Európai Bizottság elnökének és tagjainak a vállára, hogy ebben politikai környezetben ne legyen mersze a tényeknek megfelelően megállapítani azt, hogy Magyarország a fejlesztési források lehívásához szükséges minden feltételnek eleget tett – mondta.

A Fidesz és a KDNP (Kereszténydemokrata Néppárt) európai parlamenti képviselői a vita során világossá tették, hogy bármekkora is a politikai nyomásgyakorlás Brüsszel részéről Magyarországgal szemben, a nemzeti egységet képviselve továbbra is azt az álláspontot képviselik, mely szerint a „háborús őrületnek” véget kell vetni Ukrajnában, azonnal tűzszünetre van szükség, a „migránssimogató” brüsszeli politikával szemben az illegális migráció megfékezésére van szükség, az unió külső határait meg kell védeni, szembe kell szállni Brüsszel „genderideológiai őrületével”, és a magyar gyermekvédelmi törvény megőrzése által védeni kell a gyermekeket – mondta.

Ezekben a kérdésekben bármekkora is a nyomás, nem fogunk engedni” – fogalmazott.

A magyar választópolgárok megint világosan láthatták, hogy a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői kiállnak, a magyar érdekek védelmében, a „dollárbaloldal” európai parlamenti képviselői pedig kizárólag arra használják az uniós parlamentet, hogy a saját hazájuk ellen áskálódjanak – tette hozzá Deutsch Tamás.


 

 

origo.hu

Hatalmas botrányt kavart III. Károly király és Vilmos herceg

ripost.hu

Csak két hozzávaló, és tökéletes lesz a cukkinis vacsorád

life.hu

Ben Affleck bekattant: "Elérte a töréspontját"

hirtv.hu

Az Orbán–Zelenszkij-találkozón olyat tapasztalt az ukrán elnök, amelyre korábban még nem volt példa + videó

ripost.hu

3 csillagjegy számára érzelmi robbanást hoz a szombati Rák-újhold

mandiner.hu

Lejárt az idő, amit Ukrajnának adtak: a világ pénzemberei be akarják hajtani pénzüket

ripost.hu

Hoppá! Szoboszlai Dominik exe üzenhetett az új barátnőnek

travelo.hu

Szokotra, a legvalószínűtlenebb hely a Földön, ahol ember valaha megfordult

ripost.hu

„Minden változik” – Krausz Gábor fekete-fehér képpel üzent Mikes Annának

ripost.hu

Ne edd meg: visszahívták ezt a népszerű sajtot a magyar boltokból

ripost.hu

Forró videó: így készül Tolvai Reni barack popsija

ripost.hu

Borbás Marcsi gyászol: „Sokkal szomorúbb hely lett a világ”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Zelenszkij népszerűsége csökken, Putyin elfogadottsága nő – Belefáradt a világ a háborúba

POLITIK

Orbán Viktor: A béke érdekében lépéseket kell tenni

POLITIK

Egyre pesszimistábban az európaiak Ukrajnával kapcsolatban

POLITIK

Háborús készülődés Németországban

POLITIK

A Dán Néppárt is csatlakozik hatodikként a Patrióták Európáért EP-csoporthoz

POLITIK

Migránslövöldözés Bécsben, többeket kórházba vittek

POLITIK

Ezért fontos a Türk Államok Szervezete

POLITIK

Az ukrán energetikai hálózatok támadják az orosz drónok