Szlovákiában Orbán Viktor szövetségese nyerte a választásokat

POLITIK
POLITIK

Szerző Ripost

3 hónapja

A háborút pártolja a baloldal

Feladatot teljesítenek.

A dollárbaloldal régóta próbálja belesodorni Magyarországot a szomszédunkban zajló háborúba, nemrég pedig a korrupt brüsszeli vezetéssel közösen egy Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadtak el. A dollárbaloldal minden esetben jelzi Brüsszelnek és Amerikának, hogy amennyiben ők kerülnének hatalomra, abban a pillanatban hadviselő féllé válna Magyarország. Legutóbb Horn Gábor, Karácsony Gergely volt főnöke és Gyurcsány Ferenc államtitkára az ATV-nek nyilatkozva beszélt arról, hogy Magyarország a NATO és az Európai Unió tagjaként hadban áll Oroszországgal. Ezzel Karácsony Gergely korábbi mondatát erősítette meg, amikor a baloldali főpolgármester arról beszélt, hogy "éppen háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metróbeszerzésnek". Tehát teljesen egyértelmű, hogy Brüsszel az európai uniós forrásokkal kívánja kizsarolni, hogy Magyarország belépjen a háborúba, de az is céljuk, hogy az a dollárbaloldal kerüljön hatalomra, amely mindenben engedelmeskedik a korrupt brüsszeli vezetésnek.

Nem telik el úgy hét Brüsszelben, hogy ne foglalkoznának Magyarországgal, ahelyett, hogy a lényeges kérdésekről, például az elhibázott szankciókról tárgyaljanak. Hazánk az egyetlen európai ország a Vatikánon kívül, amely továbbra is következetesen kitart a békepárti álláspontja mellett, és nem hajlandó beállni a háborút támogatók sorába. Most már nem titok, hogy

MINDEN TÁMADÁS MÖGÖTT, AMELYET INDÍTANAK MAGYARORSZÁG ELLEN, AZ ÁLL, HOGY MEG AKARJÁK VÁLTOZTATNI A MAGYAR BÉKEPÁRTI ÁLLÁSPONTOT.

Ami döbbenetes, hogy a dollárbaloldal készségesen segíti a brüsszeli hadjáratot a külföldről nekik juttatott guruló dollárokért cserébe. Tehát a dollárbaloldal a külföldről, főként Soros Györgytől kapott guruló dollárokért cserébe nemcsak elárulja saját hazáját, hanem még készségesen segíti is a brüsszeli bürokratákat abban, hogy támadják Magyarországot. A céljuk az, hogy háborúba sodorják Magyarországot, és minél következetesebben képviseli a kormány azt, hogy nem vagyunk háborúpártiak, a baloldal Brüsszellel karöltve annál durvább támadásokat intéz ellenünk és helyezi nyomás alá a kormányt.

Gyurcsány volt államtitkára is uszításba kezdett

Legutóbb elképesztő háborús uszítással állt elő a dollárbaloldal. Most éppen Karácsony Gergely volt főnöke, Horn Gábor mondta azt, hogy Magyarország igenis háborúban áll Oroszországgal. Az ATV-nek nyilatkozva beszélt arról, hogy

MAGYARORSZÁG A NATO ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TAGJAKÉNT HADBAN ÁLL OROSZORSZÁGGAL.

 

Horn azt mondta:

a magyar kormány egyszerűen nem mond igazat, mikor azt mondja, hogy nincs – idézőjelben – hadban az oroszokkal, hiszen a NATO tagjaként, az Európai Unió tagjaként két olyan szövetség részesei vagyunk, akik teljesen egyértelműen állást foglalnak ebben a kérdésben, és az ukrán elnyomott nép mellett szólnak.

 

A tutyimutyi Karácsony is hirtelen határozott lett, amikor a háború került szóba

Horn Gáborhoz hasonlóan Karácsony Gergely is arról beszélt nemrég, még az M3-as metró felújítása kapcsán, hogy

éppen háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metróbeszerzésnek.

 

Ez a kijelentés Karácsony esetében sem elszólás volt, hiszen még a műsorvezető ellenkezésére is

HATÁROZOTTAN KIÁLLT AMELLETT, HOGY HÁBORÚBAN VAGYUNK. EZ AZÉRT IS SZOKATLAN, MERT KARÁCSONY MINDIG ELBIZONYTALANODIK ÉS MEGIJED A VISSZAKÉRDEZÉSEKTŐL. AZ, HOGY MOST ILYEN HATÁROZOTT VOLT, EGYÉRTELMŰEN BIZONYÍTOTTA, HOGY ELŐRE BETANULT SZÖVEGET MONDOTT: NYILVÁNVALÓ, HOGY A HÁBORÚPÁRTI ÁLLÁSPONTTAL MEG KELL SZOLGÁLNI A GURULÓ DOLLÁROKAT.

 

Tordai Bence is uszít

Már a háború kitörésekor világossá vált, hogy a baloldal háborúpárti és belesodorná az országot a borzalmas fegyveres konfliktusba. A guruló dollárokkal kitömött baloldal folyamatosan azt harsogja, amit a brüsszeli és az amerikai szponzorok elvárnak. Ez pedig nem más, mint Magyarország belekényszerítése a fegyverszállításokba és a több mint egy éve pusztító háborúba. Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa például azt mondta tavaly áprilisban, hogy

itt lenne a legfőbb ideje, hogy Magyarország megkezdje a direkt fegyverszállításokat.

Tordai később is megerősítette ezt, újra kijelentette, hogy fegyvereket kellene szállítanunk Ukrajnának, ahogy „mindenki" teszi. Ezt követően ismét megerősítette, hogy a dollárbaloldal mindenképp fegyvereket küldene Ukrajnába. Idegesen a következőket mondta Bohár Dániel riporter kérdésére:

 

"AHOGY MINDEN TISZTESSÉGES ORSZÁG KÜLD FEGYVEREKET UKRAJNÁNAK, ÚGY MAGYARORSZÁGNAK IS KÉNE".

 

Gyurcsány is a háború pártján

Korábban Gyurcsány Ferenc szintén egyértelművé tette háborúpárti álláspontját, szerinte ugyanis
 

pocsék ember, aki nem hal meg Ukrajnáért.

A háború egyéves évfordulóján pedig

SZÉGYENLETESNEK NEVEZTE A KORMÁNY BÉKEPÁRTISÁGÁT, ÉS LÉNYEGÉBEN A FEGYVERES KONFLIKTUS FOLYTATÁSÁT NÉPSZERŰSÍTETTE.

Összejátszanak Brüsszellel

Az Európai Parlament magyarellenes zöld párti képviselője, Gwendoline Delbos-Corfield teljesen egyértelműen elmondta szerdán, hogy

 

AZÉRT VENNÉK EL MAGYARORSZÁGTÓL AZ UNIÓS ELNÖKI POSZTOT, MERT A MAGYAR KORMÁNY BÉKEPÁRTI ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL.

A magyar dollárbaloldal készségesen segíti ezt a hadjáratot a külföldről nekik juttatott guruló dollárokért cserébe. A Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin, és a német zöld párti Daniel Freund volt az előterjesztője annak az állásfoglalás-tervezetnek, amely el akarja venni Magyarországtól a 2024-es uniós soros elnöki tisztet.

A HATÁROZATOT CSÜTÖRTÖKÖN NEMCSAK BETERJESZTETTÉK, HANEM EL IS FOGADTÁK.

 

Ismét elítélték Magyarországot

Arról is írtunk, hogy az Európai Parlament megszavazta a Magyarországot elítélő állásfoglalást, amely egy újabb szintre emeli a brüsszeli zsarolást. Ezzel próbálnak meg nyomást helyezni hazánkra annak érdekében, hogy a kormány változtassa meg békepárti álláspontját. Brüsszel célja, hogy Magyarország behódoljon és teljesítsen minden egyes követelést. A szavazás legdöbbenetesebb eleme az volt, hogy Marc Tarabella belga EP-képviselő is szavazhatott, természetesen Magyarország ellen. Tarabellát az Európai Parlament korrupciós botránya miatt tartóztatták le, nemrég engedték ki az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe - és a velejéig korrupt brüsszeli politikus a korrupciós helyzetre hivatkozva szavaz Magyarország ellen. 

A kormány kiáll békepárti álláspontja mellett

A Fidesz szerint a baloldali háborúpárti nyomásgyakorlás folyamatos, de a kormánypártok nem fogják hagyni, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba

- erről már Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt csütörtöki videónyilatkozatában. A kormánypárti politikus azt mondta: még "fel sem ocsúdtak a megdöbbenésükből" azután, hogy Karácsony Gergely bejelentette, hogy Magyarország már hadban áll, Szelényi Zsuzsanna volt baloldali képviselő, a "Soros Egyetem jelenlegi programigazgatója" már arról győzköd mindenkit, hogy a háborúból egyszerűen nem maradhatunk ki. Hozzátette: Európából pedig a jól ismert magyarellenes, brüsszeli háborús uszító, Daniel Freund csatlakozott ehhez az állásponthoz egy nyilatkozattal.

A háborúpárti nyomásgyakorlás tehát folyamatos, a Soros-hálózat szócsövei már csak ilyenek: szerintük a béke egyszerűen nem választható, ezért továbbra sem hajlandók beletörődni abba, hogy Magyarország békepárti

- fogalmazott Hollik István. Hangsúlyozta:

A HÁBORÚ SZÓLISTÁI TOVÁBBRA SEM TETTEK LE ARRÓL, HOGY BELESODORJÁK MAGYARORSZÁGOT A HÁBORÚBA.

Viszont mi nem akarunk háborút. Békét akarunk, ezért nem hagyjuk magunkat

- hangoztatta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nem szavazták meg a békepárti határozatot

Arról se feledkezzünk meg, hogy a dollárbaloldal nem támogatta a kormány által benyújtott békepárti nyilatkozatot sem. Ezt Dömötör Csaba parlamenti államtitkár foglalta össze az alábbi videóban.

Kampányt indít a Fidesz

A dollárbaloldal a kezdetektől fogva a háború pártján áll, hogy teljesítse a guruló dollárokért cserébe kiszabott feladatát. Többször kiderült, hogy magyar katonákat és fegyvereket küldenének a háborús övezetbe. Pedig a felmérésekből ők is tudhatják, hogy a magyarok döntő többsége a béke és a magyar kormány mellett áll. Mivel a baloldal minden nap egyre erőteljesebben teszi nyilvánvalóvá a háborúpárti hozzáállását, ezért a Fidesz bejelentette azt, hogy kampányt indít azért, hogy megmutassa, mire is készül a háborúpárti baloldal, és hogy milyen következményei lennének a totális háborúnak.

ABBAN MÁR CSAK REMÉNYKEDNI LEHET, HOGY MIELŐBB ÉSZHEZ TÉR A MAGYAR BALOLDAL, ÉS VÉGRE A BÉKE PÁRTJÁRA ÁLL.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai felvételen a két teherautó közé szorult motoros - videó

origo.hu

Putyin félelmetes és váratlan döntést hozott

borsonline.hu

Újabb hidegfront érkezik, ekkor már biztosan véget ér a nyárias idő

vg.hu

Megpróbálja a lehetetlent a Progresszív Szlovákia

ripost.hu

Fontos szabály lép életbe vasárnaptól: ezt minden autósnak tudnia kell

hirtv.hu

Megszólalt Vera Jourová a szlovákiai választások eredményéről

origo.hu

Tóth Gabi durván nekiesett Majkának + Videó!

travelo.hu

Ezért van pálmafa az Egyetemi templom tetején - a Papnevelde titkos kertjében jártunk

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek a legjobb vezetők: érdemes rájuk hallgatni

ripost.hu

Igazi hősök: három gimis kamasz mentett életet a Nyugati pályaudvaron

life.hu

A tested csodákra képes: így veszi fel a harcot a kórokozók, baktériumok ellen(x)

ripost.hu

"Túléltem a poklot" - Ki akarták végezni a TV2 jóképű sztárját - Videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Járdán parkolás? Buszsáv? Mozgássérült parkoló? Karácsony Gergelyt nem érdekli a KRESZ

POLITIK

Felrobbant egy ház Esztergomban, egy TEK-es meghalt...

POLITIK

Az OTP feljelentette Karácsony Gergelyt és mozgalmát

POLITIK

Brüsszel az amerikai befektetők érdekét védi a magyar gazdákkal szemben

POLITIK

Több mint száz csapást mértek az orosz erők Ukrajnára

POLITIK

Putyin elrendelte az atomriadót

POLITIK

Bombatámadások, a hadsereget kell bevetni Svédországban