Létrehozva: 2023.06.16.

A dollárbaloldal bármit megtenne a pedagógusbéremelés megakadályozásáért

Közben 5-6 milliót keresnek.

Abban bíznak a baloldali politikusok, hogy a hazánknak járó uniós források visszatartásával olyan szintű politikai elégedetlenséget tudnak előidézni, ami a politikai erőviszonyokat átbillentheti a baloldal javára – jelentette ki Rotyis Bálint az Origónak adott interjúban. A Nézőpont Intézet elemzője arról is beszélt, hogy a baloldali politikusok azoknak a pedagógusoknak is meg akarják akadályozni a béremelését, akik egyébként kormánykritikus szavazók. Rotyis Bálint azt is hangsúlyozta, hogy miért akarta a baloldal felhasználni a diákok és pedagógusok ügyét politikai haszonszerzés miatt.

A pedagógusok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat. Miért dolgoznak a saját hazájuk és a magyar pedagógusok ellen, amikor egyébként azt a látszatot keltik, hogy mellettük állnak?

A baloldali pártok már a 2022-es választás alkalmából bebizonyították, hogy a választási győzelmet külföldi segítséggel próbálják elérni.

ABBAN BÍZNAK A BALOLDALI POLITIKUSOK, HOGY A HAZÁNKNAK JÁRÓ UNIÓS FORRÁSOK VISSZATARTÁSÁVAL OLYAN SZINTŰ POLITIKAI ELÉGEDETLENSÉGET TUDNAK ELŐIDÉZNI, AMI A POLITIKAI ERŐVISZONYOKAT ÁTBILLENTHETI A BALOLDAL JAVÁRA.

Ennek a célnak az elérése érdekében, miközben álszent módon úgy tesznek, mintha kiállnának a pedagógusok mellett, addig Brüsszelben keményen dolgoznak azon, hogy Magyarország lehetőleg soha ne jusson hozzá az uniós forrásokhoz. Ez a fajta politika végtelenül erkölcstelen, hisz úgy próbál a baloldal erősödni, hogy közben a magyaroknak okoznak károkat.

SZERENCSÉRE A MAGYAR EMBEREK ÁTLÁTTAK EZEN AZ ÁLSZENT, ERKÖLCSTELEN POLITIKÁN, ÍGY A KORMÁNYPÁRTOKKAL SZEMBENI ELÉGEDETLENSÉGNEK NINCSEN JELE A MAGYAR TÁRSADALOMBAN.

 

Dobrev Klára, Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Ujhelyi István – ezek a baloldali képviselők havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést és ne kereshessenek 800 ezer forintot – mondta korábban Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő. Hogyan minősíthető a baloldali képviselők viselkedése? Mi a céljuk?

A kormány felismerte, hogy a pedagógusok jóval magasabb fizetést érdemelnének meg az eddigiekhez képest, de a baloldal ezt a lehetőséget is el akarja venni a pedagógusoktól.

A BALOLDALI POLITIKUSOK TEHÁT AZOKNAK A PEDAGÓGUSOKNAK IS MEG AKARJÁK AKADÁLYOZNI A BÉREMELÉSÉT, AKIK EGYÉBKÉNT KORMÁNYKRITIKUS SZAVAZÓK.

 

Ez a fajta politizálás nemcsak erkölcstelen, hanem rendkívül antidemokratikus is, hisz a képviselő elsődleges feladata, hogy saját szavazóinak érdekét képviselje. Azaz még a saját szavazóiknak is hajlandóak komoly anyagi károkat okozni, csakhogy az önös politikai céljaikat valahogy elérjék. Bár a céljuk továbbra is az, hogy bármi áron megbuktassák a jelenlegi kormányt, de jól láthatóan ez a stratégia nem működik.

A MAGYAROK LÁTJÁK AZT, HOGY A BALOLDALI KÉPVISELŐK NEM TESZNEK MÁST, MINT NAPRÓL NAPRA SAJÁT NEMZETÜKNEK OKOZNAK KÁROKAT.

Gyurcsányné szerint a visszatartott EU-s pénzek már Magyarországon lennének, ha a férje által a háttérből irányított dollárbaloldal lenne kormányon. Mire játszik a baloldal, miért nyilatkoznak ilyesmit?

GYURCSÁNY FERENC A MAI NAPIG NEM TUDTA FELDOLGOZNI, HOGY A MAGYAROK EGYSZER MÁR ELZAVARTÁK A HATALOMBÓL, ÍGY MOST FELESÉGÉVEL KARÖLTVE IGYEKSZIK VISSZAKERÜLNI A HATALOMBA. ENNEK ÉRDEKÉBEN PRÓBÁLJÁK AZT ELÉRNI, HOGY BRÜSSZEL CSAK AKKOR KEZDJEN EL UTALNI, HA ELŐBB KORMÁNYVÁLTÁSRA KERÜL SOR.

Ennek a stratégiának az eredményessége két szempontból is kétséges. Egyrészt a kormány kompromisszumkészséget mutat a tárgyalások alatt, és minden vitatott ügyben az észszerű javaslatokat átülteti a hazai jogszabályi keretbe. Amennyiben ezt Brüsszel nem hajlandó a közeljövőben elismerni, azzal csak magukat teszik nevetségessé, hisz onnantól kezdve a már most is sokak által vitatott jogállamisági eljárásról világosan ki fog derülni, hogy nem több, mint egy politikai bunkósbot, és valójában semmi köze a joghoz.

Továbbá mióta az Orbán-kormány van hatalmon, az uniós források is jobban hasznosulnak a magyar gazdaságban. 2010 óta a magyar gazdaság a kihívások ellenére is egy felzárkózó pályán mozog, míg Gyurcsányék idején mindenki lehagyott minket.

Molnár Csaba, a Gyurcsány-párt egy másik, milliókat kereső EP-képviselője nem átallott olyan kijelentést tenni, miszerint neki „hazafias kötelessége" megakadályozni az uniós pénzek Magyarországnak való kifizetését. Miközben maguk akadályozzák a pénzek kifizetését, miért hergelnek a kormány ellen?

Nemcsak hazafiatlan, hanem egyenesen magyarellenes kijelentést tett Molnár Csaba, amiben a legszörnyűbb, hogy erre még büszke is.

A GYURCSÁNY-PÁRT EGY RENDKÍVÜL SZÉLSŐSÉGES PÁRT, AHOL A JOBBOLDAL ÉS A NEMZETI OLDAL IRÁNTI GYŰLÖLET ÉS MEGVETÉS OLYAN ERŐS, HOGY MÉG SAJÁT HAZÁJUKNAK IS BÜSZKÉN OKOZNAK KÁROKAT.

Molnár Csaba ennek a szélsőséges politikai tábornak és a külföldi megbízóiknak politizál. Ez a szintű szélsőséges magatartás még a baloldali szavazók többségének sem szimpatikus, jól mutatják ezt a közvélemény-kutatások is, hisz a Gyurcsány-párt még a vállaltan baloldali szavazók felét sem tudja integrálni. A DK ezzel a politizálással legfeljebb az ellenzék legerősebb pártja tud lenni, de a kormánypártokat megszorongatni már nem tudja.

Ugyanezek a politikusok erőszakos tüntetéseket szerveznek, gyerekek és fiatalkorúak bevonásával, újabb és újabb politikai színészek porondra állításával. Mit árul el a baloldal stratégiájáról a tüntetések szervezése, és miért fulladtak ki ezek?

Az elmúlt időszak tüntetéseinek már semmi közük nem volt az oktatásügyhöz, és nem tanárok vagy diákok, hanem politikusok, aktivisták és a dollármédia képviselői vettek részt rajtuk.

EZEKNEK A TÜNTETÉSEKNEK A CÉLJA A RENDŐRI ERŐSZAK KIPROVOKÁLÁSA VOLT, AZÉRT, HOGY A NEM LÉTEZŐ ELNYOMÁS LÁTSZATÁT MEG TUDJÁK SZELLŐZTETNI BRÜSSZELBEN.

Ugyan néhány gyermeket sikerült a baloldalnak becsapnia és belőlük erőszakos politikai aktivistát nevelni, akiket majd eldobnak, ha már nem lesz szükség rájuk, de a magyar társadalom nem híve a mesterségesen gerjesztett politikai erőszaknak. Ennek köszönhetően egyre kevesebben vannak ezeken a tüntetéseken, és még a dollármédiának is rettentően erőlködnie kell ahhoz, hogy hírt generáljanak ezekből a 10-20 fős tüntetésekből.

BÁR A LASSAN TÖRPEPÁRTTÁ ZSUGORODÓ MOMENTUM PRÓBÁLJA EZEKET A KÉTSÉGBEESETT AKCIÓKAT ÉLETBEN TARTANI, DE ÉRDEMES LENNE MEGÉRTENIÜK, HOGY ERRE AZ INTELLEKTUÁLISAN KIÜRESEDETT, A NEMZETI ÉRDEKEKKEL ÉS A MAGYAR TÁRSADALOM AKARATÁVAL ELLENTÉTES POLITIKÁRA NINCS IGÉNY MAGYARORSZÁGON.

A pedagógusok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat - mondta Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője kifejtette: minden idők legnagyobb pedagógusokat érintő béremelése jöhet, az ezt megalapozó törvény már a parlament előtt van.
Most már csak arra várnak, hogy Brüsszel fizesse ki végre a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat - jegyezte meg Nacsa Lőrinc. 

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, miniszteri biztos

FORRÁS: MTI/SOÓS LAJOS

Rámutatott: a pedagógusok, a tanárok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó forrásokat.A baloldal politikusai azonban nyíltan hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy ezt megakadályozzák- közölte.

Erről nyíltan és büszkén beszélt Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Donáth Anna is, ők maguk mondják, azért dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat - idézte fel a KDNP-s politikus, aláhúzva:A BALOLDAL BRÜSSZELI KÉPVISELŐI EZÉRT MINDENT MEG IS TESZNEK, KÖZREMŰKÖDNEK A MAGYARORSZÁG ELLENI TÁMADÁSOKBAN, SŐT SZERVEZIK IS AZOKAT.

Dobrev Klára, Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Ujhelyi István - ezek a baloldali képviselők havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést és ne kereshessenek 800 ezer forintot - mondta Nacsa Lőrinc.

A KDNP frakciószóvivője kiemelte: más baloldali képviselők pedig szervezik és irányítják is a gyakran erőszakig fajuló itthoni akcióikat.

"Ez felháborító, ez szégyenteljes" - értékelt, hozzátéve: ezzel szemben az új pedagóguséletpálya-törvény megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését.



 


 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy versenyző meghalt a világ legnagyobb pontyfogó versenyén a Balatonnál

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

magyarnemzet.hu

Oroszország egy jóval nagyobb háborúra készül + videó

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Nyugati fegyverszállító vonatot lőttek az oroszok

POLITIK

Soros szervezetei állnak a palesztin-párti aktivisták mögött.

POLITIK

Orosz szóvivő: Nincs meg a feltétele az béketárgyalásoknak

POLITIK

6 milliár dollár értékű USA fegyver máris indul Ukrajnába